Megszólalt Donald Trump: Azonnal éreztem, hogy a golyó átszakítja a bőrömet

2024. július 14. 06:24

A korábbi amerikai elnök részvétet nyilvánított a kampányülésen megölt személy családjának.

2024. július 14. 06:24
null

Nyitókép: REBECCA DROKE / AFP

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, Donald Trump korábbi amerikai elnököt merénylet érte a szombati kampánygyűlésén a pennsylvaniai Butlerben. A lövöldözésben Trump megsérült, a Wall Street Journal szerint a merénylőt megölték a hatóságok. A volt elnök a Truth nevű közösségi oldalon reagált az eseményekre.

„Szeretném megköszönni az Egyesült Államok Titkosszolgálatának és a bűnüldöző szerveknek a gyors reagálást a pennsylvaniai Butlerben történt lövöldözésre. A legfontosabb, hogy részvétemet fejezem ki a gyűlésen megölt személy családjának, valamint a másik súlyosan megsérült személy családjának” – kezdte Donald Trump.

Hihetetlen, hogy ilyen cselekményre sor kerülhet az országunkban”

– folytatta a korábbi elnök. 

„A merénylőről, aki már halott, egyelőre semmit sem tudni. Engem egy golyó ért, amely a jobb fülem felső részébe fúródott. Azonnal tudtam, hogy valami nincs rendben, mert sistergő hangot hallottam, és azonnal éreztem, hogy a golyó átszakítja a bőrömet. Nagyon elkezdett vérezni, így aztán tudtam, hogy mi történt” – tette hozzá Trump. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hobby024
2024. július 14. 10:46 Szerkesztve
A demokrácia őshazájában a demokraták soha nem fogják elismerni a választásokon elszenvedett vereséget. Jönnek majd a halottak szavazatai, a Capitolium elleni támadás, az orosz befolyásolás stb. Az EU is ilyen irányt vett. Hajrá liberálisok, zöldek, szélsőbalosok, Jurovák, Cseh Katkák, Daniel Freudok, Manfred Weberek az igazi, jó példát követitek.
rizotto
2024. július 14. 09:26
Csodálkozom, hogy a Tóni még nem került elő potenciális irányítóként a moslékos troll agytröszt gondolkodóinak kommentjeiben.
Performan
2024. július 14. 09:16
És Európában még mindig nem értik, hogy mi történik. Néznek ki a fejükből üveges tekintettel. Az USA_ban viszont esélyes a polgárháború, ha ez így folytatódik...
cutcopy
2024. július 14. 08:53
Isteni gondviselés, akárcsak Ficó esetében..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!