Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Ukrajna miatt tűzfalat húznának fel Magyarországgal szemben

2024. június 06. 10:47

Manfred Weber semmiképpen sem működne együtt a magyar és a francia jobboldallal az EP-választásokat követően, mert szerinte Ukrajna támogatása és a jogállamiság ellen politizálnak.

2024. június 06. 10:47
CSU delegates' meeting for the European elections

Nyitókép: DPA/AFP/Daniel Karmann

Bécsi látogatása során az osztrák újságírók kérdéseire is válaszolt Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke. Többek között arról beszélt, hogy ténykérdésekben együtt akar működni Giorgia Meloni olasz kormányfővel, ám Orbán Viktorral és Marine Le Pennel szemben tűzfalat húz fel – írja a Kurier.

Soha nem fogunk együttműködni olyan pártokkal, amelyek Európa ellen, Ukrajna támogatása és a jogállamiság ellen vannak

– jelentette ki a német politikus.

Hozzátette, Orbán Viktor az elmúlt években lélegzetelállító sebességgel szigetelődött el. Ennek némiképp ellentmond, hogy a Politico legfrissebb elemzésében Magyarországot azok közé sorolta, akiknek fontos szerep jut az európai politikában.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:21
🍓 ️ ­­É­r­t­é­­­k­­e­­­l­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­x­i­ ­p­­­u­­­n­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Estragon
2024. június 07. 13:13
Vajon hová született az, akire rá lehet bízni a weber félék tökéletes(!) likvidálását?!
Agricola
2024. június 07. 10:10
A Salemi Boszorkányok valós történetében egy hisztériázó lánycsapat elhitette, hogy látta a Sátánt és megnevezte a polgárokat akik együtt működtek a Sátánnal. Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke is ilyen hisztérikusan viselkedik Orbán Viktorral és Marine Le Pennel szemben.
Bp1964
2024. június 06. 20:33
Ez a fasiszta seggfej mocsok teljesen megőrült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!