Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Lezuhant az iráni elnököt szállító helikopter pünkösd vasárnap

2024. május 19. 16:39

Ebrahim Raiszi iráni elnök állapota ismeretlen.

2024. május 19. 16:39
null

Nyitókép: Iranian Presidency / AFP

Baleset érte az Ebrahim Raiszi iráni elnököt szállító helikoptert az állami tévé jelentése szerint. Az iráni állami tévé legfrissebb közlése szerint az elnököt szállító helikoptert érte baleset leszállás közben, keresik a légi járművet, de a kutatást akadályozza a szakadó eső és az erős szél.

A legfrissebb információk szerint az iráni külügyminiszter is a gépen volt.

Ebrahim Raiszi vasárnap Kelet-Azerbajdzsán tartományba utazott, hogy ott Ilham Aliyev azeri elnökkel együtt felavassa a két ország által az Arasz folyón emelt harmadik duzzasztógátat.

Az incidens az azeri határhoz közeli Varzekán városa mellett történt, és a helikopteren tartózkodott az iráni külügyminiszter is – jelentette a TASZSZ az Irna iráni hírügynökségre hivatkozva.

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 17:47
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­­­e­l­­d­­­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­­­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Spiritmonger
2024. május 19. 23:29
Mi történt az iráni elnök helikopterével? Lelőtték, mi más történt volna? Megtudták az útvonalat, és egy Stinger SAM vállról indítható csomaggal lekapták. A kérdés az, hogy belső munka volt-e? Ahmadinezsád budapesti látogatása a kulcs. Itt beszélhették meg, hogy mi legyen az iráni elnökkel. Az elhunyt iráni elnökön kívül ez mindegyik politikai szereplőnek jó. Izraelben félhivatalosan sejtethetik, hogy ezt is meg tudják csinálni, Netanyahu fellélegezhet. Az iráni belpolitikában jöhet egy váltás, ez nekik segítség, plusz belpolitikai üzemanyag. Az USA-nak is jó, Biden is tud ezzel kampányolni. Gyakorlatilag egy papíron nagy hatalmú, de a valóságban inkább csak kellemetlen elemet kiiktattak, és ez sokaknak jól jött. Majd lesz némi iráni keménykedés, arra izraeli válaszcsapás, mindkettő teljesen jelentéktelen célpontok ellen, lesz némi szankciózgatás, és folyik tovább az üzlet és a parasztvakítás.
megfejtô
2024. május 19. 23:08
Olvashatatlan Tommaso, mandiner. Kurva anyátok. Június 9-én elpicsázzuk a szaros komcsikat!
Akitlosz
2024. május 19. 22:07
"Lezuhant az iráni elnököt szállító helikopter pünkösd vasárnap" Az iráni elnök nem zsidókeresztény, hogy pünkösdözzön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!