Visszaszorulóban nyugaton a woke

2024. október 07. 22:41

Ettől még a keleti orientáció az marad, ami, de legalább a maga lecsupaszított valóságában, és nem kamu, süket dumákkal a normalitásról.

2024. október 07. 22:41
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép korábbi felvétel. Fotó: Shutterstock

„Visszaszorulóban nyugaton a woke – olvasom.

Duplán örvendetes hír.

Egyrészt önmagában, amit hadd ne magyarázzak, évekig ekéztük a jelenséget.

Másrészt, mert legalább nem lesz ideológiai hablatyürügy a ruszkik és kínaiak felé való nagy meneteléshez, meg a türk tanácshoz. Persze ettől még a keleti orientáció az marad, ami, de legalább a maga lecsupaszított valóságában, és nem kamu, süket dumákkal a normalitásról.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 08. 01:02
"Visszaszorulóban nyugaton a woke" ámde a Mandineren még tartja a pozícióit.
a straight cold player
2024. október 08. 00:50
FAM állítja, hogy visszaszorulóban a woke. Szerintem - sajnos - attól még messze vagyunk, csak talán kezd a nyugati agyak mosása is rosszabb hatásfokkal dolgozni mivel a ,,működő szankcióknak" köszönhatően kezd a németekről is lerohadni a gatya. Emlékszem két éve mekkora volt a libsik szája, hogy hö-hö-hö a németek szarul fognak élni hö hö. Aztán úgy is lett... Szóval a woke él es virúl, csak az emberek talán kevésbe nyitottak rá. Aztán azt is állítja FAM elvtárs, hogy ,, évekig ekéztük a jelenséget." Nos én nem emlékszem, hogy Atis annyira összetörte volna magát a nagy ekézés közben. Hogy ne mondjam, nem törte fel a kezét az eke szarva...
verkez
2024. október 08. 00:24
Kár, hogy fingod sincs, mit jelent az orientáció.
sexykitty-5000105
2024. október 07. 23:36
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­­­z­e­x­­i­­­ ­­­p­u­­n­­c­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!