Tragédia: magyar férfit vertek halálra egy németországi szórakozóhely előtt

2024. október 15. 18:17

A német hatóságok több elfogatóparancsot is kiadtak az ügyben.

2024. október 15. 18:17

Nyitókép: illusztráció / Swen Pförtner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Verekedés volt a németországi Altöttingben, a Marienstraße egyik szórakozóhelye előtt vasárnap éjszaka – írta meg a Magyar Nemzet a bajor hatóságok közleménye alapján. A rendelkezésre álló információk szerint egy 41 éves, magyar férfit úgy megvertek, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Eddig annyit lehet tudni, hogy két társaság dulakodott éjjel kettő körül, 

a három magyar állampolgárt korábban kitiltották a szórakozóhelyről, ezért összetűzésbe kerültek a klub biztonsági személyzetével, 

amiből aztán verekedés lett.

Az egyik 33 éves magyar férfi súlyos sérülést szenvedett, miután a fejét rúgták meg, egy 38 éves német állampolgár közepesen súlyos sérülést szenvedett több késszúrástól, amelyek a felsőtestét érték. Egy másik 41 éves, magyar állampolgár a rúgások miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett, ő a kórházban meghalt – írta a lap. A német hatóságok elfogatóparancsot adtak ki a késelő 22 éves magyar állampolgár, illetve, egy 35 és egy 27 éves, német állampolgár ellen. 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nesztekjobbrol
2024. október 15. 20:21
Remeljuk csak vmi cikany volt, aki rossz emberbe kotott bele
allen9
2024. október 15. 20:21
Cé?
ubulka57-2
2024. október 15. 20:19
Láthatnánk róluk fényképet?
2024. október 15. 19:54 Szerkesztve
Kár hogy nem igy viselkedtek az ajtonállok a budapesti diszkoban a poloskával. ( ma egy komoly ginddal kevesebb lenne ). Ez kérem a halado minta demokrácia és biztos akad majd biro aki felmenti öket, mert csak magyarokat vertek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!