Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Musk: Senki nem fárad azzal, hogy megpróbálja megölni Kamalát, mert semmi haszna nem lenne (Videó)

2024. október 08. 07:50

A demokraták úgyis raknának a helyére egy másik bábut – mutatott rá Tucker Carlson műsorában a milliárdos.

2024. október 08. 07:50
Fotó: Képernyőkép, X-videó

Megírtuk: Harris csak egy „bábu” – hivatalosan is beállt a világ leggazdagabb embere Donald Trump mögé. „Amerikában biztonságos városokat, megfelelő határvédelmet, észszerű kiadásokat szeretnénk. Hogy megvédhessük magunkat, hogy tiszteljék az alkotmányt” – fejtette ki Tucker Carlson műsorában Elon Musk, valamint rámutatott: Harris helyett bármikor találhatnának másik „bábut” a demokraták.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint a beszélgetés során a milliárdos rámutatott: emiatt még csak senki, meg sem próbálja megölni Harrist, mert semmi haszna nem lenne.

Senki, még csak nem is fárad azzal, hogy megpróbálja megölni Kamalát, mert semmi értelme nem lenne. Mit érne el vele? Találnának egy másik bábut”

– fogalmazott Musk. Mint rámutatott: ezzel kapcsolatos egyik bejegyzést ugyanakkor éppen amiatt törölte, mert tévesen úgy értelmezték, mintha erre szeretné motiválni az embereket, holott csak rá szeretett volna mutatni: Trumpot kétszer is megpróbálták megölni, míg Bident és Kamala Harrist egyszer sem, hiszen bárki a helyükre léphetne a demokraták soraiból.

A beszélgetés kapcsolódó része az alábbi videó első perceiben tekinthető meg:


 

Nyitókép: Képernyőkép, X-videó

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muszlim1970
2024. október 08. 11:04
Kár bele a golyó!!!
kokrowatz-0
2024. október 08. 10:42
ez eléggé ízléstelen így.
Nasi12
2024. október 08. 10:28
Kamalának lenne haszna belöle. Ha csak próbálnák.
Türelem
2024. október 08. 09:54
Kíváncsi lennék az Amerikában élő, az amerikai belpolitikát és az üzleti életet jól ismerő Novicsok és MTom részletesebb háttérmagyarázatára, az elnökválasztást mozgató erők pontosabb bemutatására, a hiteles elemzésükre. Előre is köszönöm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!