Harris csak egy „bábu” – hivatalosan is beállt a világ leggazdagabb embere Donald Trump mögé (Videó)

2024. október 08. 05:26

„Amerikában biztonságos városokat, megfelelő határvédelmet, észszerű kiadásokat szeretnénk. Hogy megvédhessük magunkat, hogy tiszteljék az alkotmányt” – szögezte le Musk, valamint rámutatott: Harris helyett bármikor találhatnának másik „bábut” a demokraták.

2024. október 08. 05:26
Republican presidential nominee Donald Trump holds a rally at site of first assassination attempt

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: „Ez egy kötelező győzelem” – Trump mellett kampányolt Elon Musk Butlerben. Mint a Tesla-vezér az eseményen leszögezte: ha nem mennek el az emberek szavazni, akkor talán ez lesz az utolsó, mai értelemben vett választás az Egyesült Államokban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Ha veszít, megszívtad” – indul Tucker Carlson remek hangulatú, exkluzív interjúja Elon Musk amerikai milliárdossal. A beszélgetés során ugyanis kiderül:

a világ leggazdagabb embere teljes mellszélességgel beállt Dondald Trump mögé.

Az interjú során Musk többek között arra is rámutat, hogy ennek több oka is van.

Amerikában biztonságos városokat, megfelelő határvédelmet, észszerű kiadásokat szeretnénk. Hogy megvédhessük magunkat, hogy tiszteljék az alkotmányt”

– részletezte a világ leggazdagabb embere, aki a beszélgetés kezdetén például rámutatott, hogy Trump nem egy „bábu”, ellentétben Camala Harris-vel, aki helyett bármikor találhatnának másik „bábut” a demokraták.

A beszélgetés Trump támogatásához kapcsolódó része az alábbi videó első perceiben tekinthető meg, míg annak részletei a videó végén, 1 óra 50 perctől nézhető vissza:

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. október 08. 09:12
Szegény qasimodo (még a nevet sem tudja helyesen). Megint vergődik. Hm.
qasimodo
2024. október 08. 08:45 Szerkesztve
Nem szokásom az adott gyökérnek külön reagálni, de ez a novikacsa megér egy misét. Aszongya lejjebb: "Ja, persze. Abból a Dél-Afrikai Köztársaságból menekült, ahol több a fehér, mint az igazi afrikai. Búrok" 🤣🤣🤣 Így szoktad, kis műnáci? Te. Te kis agyoniskolázott hülyegyerek. Te kis tudálékos, öntelt fasz. Itt egy csipetnyi Wp.: "Statistics South Africa asks people to describe themselves in the census in terms of five racial population groups.[156] The 2022 census figures for these groups were: Black African at 81%, Coloured at 8.2%, White at 7.3%, Indian or Asian at 2.7%, and Other/Unspecified at 0.5%.[8] The first census in 1911 showed that whites made up 22% of the population; this had declined to 16% by 1980." Nagyjából annyit tesz: A 2022-es népszámlálási adatok :FEKETE-afrikai 81%, színesek 8,2%, fehérek 7,3%, indiai vagy ázsiai 2,7%, és egyéb/meghatározatlan 0,5%. Esetleg németül? Neked, bármit, zseboroszlán. Te vagy. Hajrá. Mondjad csak, de jó nagy faszságokat ám.
Novicsok-5
2024. október 08. 07:47
Bevallása szerint 2016-ban Hillary Clintonra szavazott. Újdonsült gazdájának ezt hogyan fogja megmagyarázni? Mint a meggyőződéses marxista, aki fideszessé vált.
pipa89
2024. október 08. 07:47
Gondolkozzatok, ti is mocsárlakók! Ideje felébredni a mákonyos "wókból"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!