Mintegy kétezer ukrán katonát kerítettek be a kurszki régióban

2024. október 24. 19:26

Legalábbis Putyin ezt állítja.

2024. október 24. 19:26
null

Nyitókép: Contributor/Getty Images

Körülbelül kétezer ukrán katona tartózkodik a Kurszk régióban, jelenleg orosz csapatok blokkolják őket. Ezt Vlagyimir Putyin orosz elnök nyilatkozta a BRICS-csúcs zárásakor.

Kísérletek folynak ennek a csoportnak a blokkolásának feloldására kívülről, belülről történő áttörésre – egyelőre sikertelenül. Az orosz hadsereg megkezdte ennek a csoportnak a felszámolását” 

– mondta az államfő.

Az ukrán csapatok augusztus 6-án reggel szállták meg a Kurszk régiót, és a határvidéken még mindig folynak a harcok. A belgorodi és a brjanszki régióban terrorellenes műveleti rendszert vezettek be. Szeptember 10-én vált ismertté, hogy az orosz csapatok nagyszabású ellentámadást indítottak a határvidéken.

Október 24-ig az ukrán fegyveres erők 26 222 katonát veszítettek a Kurszk régióban az invázió óta, valamint számos felszerelést, köztük nyugati fegyvereket.

(MTI)

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000125
2024. október 24. 21:19
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­k­e­­l­d­­­ ­­a­ ­­­s­­z­­e­­x­­­i­ ­p­­u­­­n­­­c­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
cccbasatu
2024. október 24. 21:14
Várható volt mert minden erről szólt hogy ez fog történni.Az ukik azt mondták hogy kivonták onnan az elit egységeket,hát Putyinék vonták ki őket véglegesen 30-40000 katona élete megérte?A háború borzalmas , nem lehet az emberiség ennyire barbár! Nem csoda hogy a kozmikus értelem nem akar velünk semmiféle kapcsolatot.Nézik a barbárokat és csodálkoznak,vagy talán nem is mert az élet földi formája Petri csészében lett megalkotva?
Ehetős Odó
2024. október 24. 21:09
No, akkor a koreaiak gyakorolhatják kicsit a közelharcot.
Treeoflife
2024. október 24. 21:01 Szerkesztve
Ennek az ukrán csoportnak "meszeltek", gondolom az ukrán nácik színe-java- Lehet, hogy zselé ezért próbálkozik Putyin puhításával? A frontvonalon is trutyiban vannak az ukik... de ezek szerint a kurszki manőverük is megfeneklett. Ilyen az, amikor valaki egy mély gödörből szeretne kiszállni, de nincs miben kapaszkodni. Aztán ennek tetejébe még égi áldást is kap a nyakába, Hogy aztán a téltábornok közeledtével még a hátország is szív.... nem könnyű a zongorista élete, szó se róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!