Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Minden határt átlépve sértették meg Orbán Viktort – ezt már az olaszok sem tűrték

2024. október 08. 11:03

Gyűlöletbeszéd és testszégyenítés – a La Repubblica tudósítója az olaszok szerint is vállalhatatlan stílusban szidta a magyar miniszterelnököt és mindenkit, aki részt vett az Északi Liga rendezvényén.

2024. október 08. 11:03
null

Felháborodott cikkben kommentálta az Il Giornale, hogy a baloldali olasz lap, a La Repubblica milyen stílusban számolt be az Északi Liga rendezvényéről, amelyen Orbán Viktor is beszélt.

Szegény riporter, miután bepiszkította a cipőjét a réten, írt egy cikket, ami a fél világot felháborította volna, ha nem az Északi Liga szimpatizánsait célozta volna. Olyan eszközöket használt fel, mint a gyűlöletbeszéd és a testszégyenítés

– szögezte le Giuseppe De Lorenzo.

Példaként említette, hogy a La Repubblica szerzője szörnyekként ábrázolta a megjelenteket, Orbán Viktort egy „kicsi és zömök” maffiózónak állította be, valamint tudósításában azt írta, az olasz jobboldaliak „úgy dicsérik a führerüket, mint egy csomó náci”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pacikuki007
2024. október 08. 14:14
A nácik azok a ti szent ukránjaitok, buzikáim...
virag-os
2024. október 08. 14:07
Hogy is van az a nagy liberális elfogadás ? Mindegy milyen a külsőd, a vallásod, a nemi, stb. hovatartozásod mindenkit úgy kell elfogadni amilyen, senkit nem szabad kirekeszteni. Tehát "bort iszunk és vizet prédikálunk", mindenkimásnak be kell tartani az elfogadást csak a liberálisoknak nem.
SpaniferRoland
2024. október 08. 13:44
The Lonergekk 2024. október 08. 13:34 gekk te is kint voltál a tegnapi három ezres babazsúron ? Inkább azt elemezd. :DDD modja aki viktor 73 fős , gabonatárolóban tartott beszédén tapsolt:DDDDDDDDD
Ízisz
2024. október 08. 13:20
Z. "baloldali olasz lap, a La Repubblica milyen stílusban számolt be az Északi Liga rendezvényéről, amelyen Orbán Viktor is beszélt." A baloldal globálisan mocskos bármely országban!!! Erre tanítják őket a sorosista hálózat NGO-i... 💯👌🤮❗
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!