MCC Brüsszel: Ursula von der Leyen hadat üzent a magyar szuverenitásnak (VIDEÓ)

2024. október 11. 20:51

Az Európai Bizottság elnöke nemcsak a magyar kormányfő hatalmát akarta aláásni, de a magyarokat is meg akarta alázni.

2024. október 11. 20:51

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

Az Európai Parlament szerdai vitája volt a témája a legutóbbi MCC Brüsszel podcast műsorának. A plenáris vitában elhangzottakat Jacob Reynolds, az MCC Brüsszel politikai vezetője mellett Tóth-Bíró Zsófia, a European Conservative irodavezetője és Philipp Siegert, az MCC Brüsszel helyettes kutatási vezetője elemezte. 

A résztvevők szerint az Európai Parlamentben a héten igazán „figyelemre méltó” jelenetnek voltunk tanúi.

Ursula von Der Leyen példátlan támadást intézett Orbán Viktor magyar miniszterelnök ellen,

miközben Orbán Viktornak az Európai Tanács magyar elnökségének témáit kellett volna felvázolnia.

A műsorban az is elhangzott, hogy az Európai Bizottság elnöke birodalmi ambícióinak fitogtatásaként nemcsak arra tett kísérletet, hogy aláássa Orbán Viktor hatalmát, hanem arra is, hogy megalázza a magyar népet. 

Orbán egyik elnökségi témája a versenyképesség lett volna, és erre sehol sincs nagyobb szükség, mint Németországban, ahol a gazdasági helyzet egyre rosszabb. A beszélgetésben arról is szó eset, hogy mi romlott el Európa ipari nagyhatalmánál. Végül pedig megvizsgálták az Európai Bíróság hihetetlen döntését, amely mostantól kötelezővé teszi a nemet változtató transznemű személyek automatikus elismerését a hivatalos okmányaikban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000109
2024. október 11. 23:18
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­­k­­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­­n­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Bodzay
2024. október 11. 23:03
Az egész eredeti brüsszeli elképzelés elbukott. A látott EP ülés demonstrálta a demokratikus elvek felszámolt állapotát. A változtatás igénye a 22-es csapdáját juttatja eszünkbe. Saját magukat ezek nyilván nem fogják felszámolni. Semmitől nem riadnak vissza. Lokális nemzeti edukációs programok kellenek a mindennapi neomarxizmus feltárására, a szemek felnyitására.
Palatin
2024. október 11. 22:08
Az unió szándékosan akarja Magyarországot a gazdasági válságba dönteni, hogy kiprovokálja a puccsot a Fidesz-kormány ellen, majd Magyarországot gyarmatosítsa. A sok ügyefogyott Tisza-rajongónak ez nem jut el az eszéig, ök csak Messiásuk süketelését hallják. Az unió látja, hogy ök jó eszközök lennének a puccs kiprovokálására. Az unió tolja maga elött Magyar Pétert, De nem azért, mert öt egy megfelelö magyar miniszterelnöknek tartják. Persze ez a nárcisztikus pszichopata és zsebhoki világbajnok, azt hiszi magáról, hogy ö lenne az ideális Nemzetvezetö, ahogy Szálasi is hitte magáról, aki szintén lökött volt. Az unió arra számít, hogy Magyar Péter arra elég lesz, hogy olyan nagy zavart, felfordulást keltsen, hogy az unió jogot formálhat magának a közvetlen beavatkozásra. Ezért támogatják MP-t. Dehogy akarnak övele kormányt alalkítatni, annyira ök sem hülyék, hogy egy szélhámosra bízzák a magyarok megzabolázását. Ezt ök akarják csinálni, csak az alkalmat akarják MP-vel kiprovokáltatni
nyugalom
2024. október 11. 21:56
Sajnos, női kisstílüség, korlatoltság jellemzi, fogott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!