Magyar Péter szembefordult a gazdákkal, Dömötör Csaba tette helyre (VIDEÓ)

2024. október 18. 15:04

A fideszes EP-képviselő szerint a Tisza Párt elnöke átvette külföldi támogatóinak érvelését.

2024. október 18. 15:04

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

Dömötör Csaba, a Fidesz EP-képviselője videóban reagált Magyar Péter uniós agrártámogatásokkal kapcsolatos kijelentéseire. Mint fogalmazott, a Tisza Párt vezetője próbálja letagadni a támogatásokkal kapcsolatban tett állásfoglalását. 

A kormánypárti EP-képviselő ezután azzal folytatta, hogy, aki kételkedik az egészben, nézze meg Magyar Péter saját bejegyzését a saját Facebook-oldaláról. A Tisza-vezér kedden úgy fogalmazott a közösségi médiában, hogy „az egész Unióban és Magyarországon is az organikus mezőgazdasági termelést kellene támogatni a jelenlegi extenzív gabonatermelés helyett”.

Ezt is ajánljuk a témában

Komoly támogatásoktól esnének el a gazdák

„Tehát nem mellett, helyett. Ő tehát nem támogatná a gabonatermelést, és elvenné a magyar gazdáktól az ilyen támogatásokat, amelyek egyébként területalapú támogatásként érkeznek leginkább. Ez több mint félezer milliárdos támogatást jelent, és 160 ezer magyar gazda kap ilyet minden évben” – ismertette Dömötör.

Az EP-képviselő megjegyezte, hogy vannak már olyan tervek az Európai Bizottság környékén, melyek az ilyen területalapú támogatások kivezetéséről szólnak. „Ehhez a kórushoz csatlakozott most Magyar Péter” – hangzott el.

Ilyen az, amikor valaki átveszi az új, külföldi támogatóinak az érvelését”

 – utalhatott ezzel Dömötör Csaba az Európai Néppártra, melybe a Tisza Párt is beletartozik. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kastellorizo
2024. október 18. 16:25
A nyugati fasiszra rezsimekben azt is meg akarják szabni, mit együnk és hogyan. MP meg akkora gyökér, hogy ezt átvette.
guszti-18
2024. október 18. 16:21
Európának tíz év (és több száz megerőszakolt nő és gyerek) kellett, hogy ráébredjen az illegális migráció veszélyeire. Amennyiben Ukrajna EU-s tagságának következményeinek (földalapú támogatások, kohéziós alapok megszűnése a jelenlegi EU-s országok számára,Ukrajna maradékának újjáépítése, szociális támogatások kifizetése, a háborús sérültek rehabilitációja,az állami szintű korrupció felszámolása, kisebbségi jogok védelme, stb.) felismeréséhez is tíz évre lesz szükségük, akkor jobb, ha már most beadjuk a felvételi kérelmünket a BRICS tagságért. Felvételünk elbírálását pozitívan mozdíthatja előre, hogy a befogadók tisztában lesznek azzal a ténnyel, miszerint egy "gyenge-elméjűek" vezette,identitását vesztette, szánalmas közösség menekültjei vagyunk.
sexykitty-5000117
2024. október 18. 16:21
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­k­­­e­l­­­d­­ ­­­a­ ­­­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­p­u­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
kiss.istvan770
2024. október 18. 16:20
"Átveszi a külföldi támogatóinak érvelését" A magyar emberek elárulását, a hazaárulást nem szabad ilyen finoman fogalmazni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!