Magyar Péter legszorosabb szövetségese: „Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor, hanem az egész ország ellen”

2024. október 11. 09:20

A Tisza Párt elnöke azt remélte, egy gyönyörű európai barátságot köthet Manfred Weberrel, aki viszont korábban egy sajtótájékoztatón kijelentette, nem csupán a miniszterelnököt, hanem minden magyart meg akar büntetni.

2024. október 11. 09:20
null

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

„Remélem, hogy ez egy gyönyörű európai barátság kezdete” – mondta Magyar Péter júniusban, amikor Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke Budapestre látogatott. Azóta tudjuk, hogy valóban az volt, hiszen a Tisza Párt vezetője és a háborúpárti képviselő kéz a kézben politizál, és szervez kilenc percig tartó sajtótájékoztatókat.

Sajtóhírek szerint Magyar Péter részben politikai karrierje, részben mentelmi joga miatt udvarol hónapok óta Webernek, míg a német politikus azt állította, Magyar Péter képviseli „Magyarország hangját” az Európai Parlamentben.

Hogy Manfred Webernek, aki mára Magyar Péter legszorosabb szövetségesévé vált, mennyire fontos Magyarország sorsa, azt egy 2018-as nyilatkozatából is leszűrhetjük, amit az Euronews kérdésére adott a sajtótájékoztatón:

A 7-es cikkellyel egész Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor, hanem az egész ország ellen.

Az Európai Néppárt vezetőjének magyarellenes kirohanásait egyébként már hazájában sem nézik jó szemmel.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 12:20
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­k­­­e­­l­­­d­­ ­a­­­ ­s­­­z­e­x­i­­ ­­p­­­u­­n­­­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
szzita82
2024. október 11. 12:17
Magyar Péter, Weber pincsije. Szánalom mindkettő...
genusnexxt
2024. október 11. 12:16
" egy 2018-as nyilatkozatából is leszűrhetjük" Nincs valami sokkal korábbról, ami ellensúlyozhatná Szíjjártó diszkrét nácizását, mikoris jawohl-nemzetezte Németországot Buksikáim? #pedofidesz #csicskaorban
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 11. 12:06
Magyarországnak végre Magyar kormánya lesz! ❤️🤍💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!