Fókusz

2024. október 09. 23:08

2024. október 09. 23:08
ORBÁN Viktor; SALVINI, Matteo; WILDERS, Geert

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője, André Ventura, a portugál Elég párt elnöke, Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és Orbán Viktor az olasz jobboldali Liga nagygyűlésén Pontidában október 6-án. A magyar kormányfő, aki díszvendégként szólalt fel, kiemelte: az olaszok és a magyarok két szabadságharcos nép, és mi a szabadságharcosok örökösei vagyunk. „Sohasem adjuk meg magunkat, nem adjuk fel a szabadságunkat, és nem engedjük át az országunkat idegeneknek. Nem adjuk oda sem a brüsszeli bürokratáknak, sem a globális pénzhatalomnak, sem a migránsoknak” – fogalmazott. Orbán Viktor kitért arra is, hogy Salvinit Magyarországon hősként ünneplik, mert lezárta a határokat, és ezért kitüntetést, nem büntetőeljárást érdemelne. „Ami a Liga és Salvini ellen folyik, az szégyen” – jelentette ki.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 23:10
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­­k­­­e­l­­­d­ ­­a­­ ­­s­z­e­­­x­­­i­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!