Felfüggesztette a brit Munkáspárt az egyik képviselőjét, miután egy térfigyelő felvette, hogy megüt egy férfit

2024. október 27. 21:59

A Munkáspárt szóvivője így nyilatkozott: „A vizsgálatok jelenleg is folynak, a Munkáspárt adminisztratív úton felfüggesztette Mike Amesbury tagságát a Munkáspártban a vizsgálat lefolytatásáig”.

2024. október 27. 21:59

Nyitókép: X

Mike Amesbury brit parlamenti képviselőt felfüggesztette a Munkáspárt, miután a térfigyelő kamerák felvételein látszik, hogy megütött egy férfit az utcán – írja a SkyNews.

A Munkáspárt szóvivője így nyilatkozott: „Mike Amesbury parlamenti képviselő segített a cheshire-i rendőrségnek a péntek esti incidenst követő vizsgálataiban. 

Mivel ezek a vizsgálatok jelenleg is folynak, a Munkáspárt adminisztratív úton felfüggesztette Amesbury úr tagságát a Munkáspártban a vizsgálat lefolytatásáig”.

Ezt is ajánljuk a témában

A MailOnline által vasárnap délután megszerzett új videófelvételen az látható, hogy a Runcorn és Helsby képviselője megüt egy férfit, aki a földre esett, majd többször megütötte.

Ezután három közembert lehetett látni, amint odasétálnak a két férfihez, és közbelépnek.

Az esetről a videót itt nézheti meg:

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gullwing
2024. október 28. 00:55
Munkásököl vasököl oda üt ahova köll....😂😂😂😂
kunfia1
2024. október 27. 23:49
Rostás is megütött egy magyart, orbán kitüntette... Mivanmivanmivan, nem tetszik, hogy a fideszre szavaztam? Ahogy azok is, aki a gázoló autóst meglincselték, mert a gyerkőc kint kóricált az úttesten...
sexykitty-5000127
2024. október 27. 22:52
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­z­­­e­x­­i­ ­­­p­­­u­n­­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
herden100
2024. október 27. 22:50
🤍 m.youtube.com/watch?v=AHqj6e7wKEs&t=21s&pp=ygUVSGVhbGluZyBlbmVyZ3kgY2hyaXN0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!