Ezt benézte az amerikai influenszer: „Szabadságot Palesztinának!” – kiáltotta, majd letépett egy görög zászlót (VIDEÓ)

2024. október 16. 18:16

Kétségtelen: a két zászló színe hasonló.

2024. október 16. 18:16
null

Nyitókép: Ambamelia TikTok-oldala/képernyőfotó

Az Ambamelia néven futó TikToker kedden egy videót tett közzé, amelyben letépte egy amerikai étterem előtt lévő görög zászlókat, mivel tévesen azt hitte, hogy azok izraeli lobogók.

A videóban az látható, ahogy letépi a görög zászlófüzéreket az étterem előtt, miközben folyamatosan azt kiabálja: 

Szabadságot Palesztinának!

Amikor észreveszi, hogy a bent lévő dolgozó nézi őt, azt kiáltja: „Mit nézel? Nagyon is jól tudod, hogy itt népirtás folyik!”

Ezután folytatja magáról a felvételt, miközben leszereli a füzért és letépi a többi dekorációt is, amihez az rögzítve volt. Közben azt motyogja magában: „Ezt nem tűröm.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pirip8csfalva
2024. október 16. 20:23
A suttyó nígger ,inkább maradt volna tanulni az iskolapadban..Milyen agyhalott az,aki nem képes két különböző Ország zászlaját sem megkülönböztetni..Amúgy meg hagyjuk már ezt a népírtás dumát is,a jelentésével sincs tisztában,csak súlykolja amit a libshit média is tesz állandóan..Ami ott zajlik az háború a terroristák ellen és nem népírtás.. A gyengébbek kedvéért a népírtás szó jelentése:A népirtás vagy genocídium bizonyos bűncselekményeknek valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával történő elkövetését jelenti..Ilyen volt az amit Hitler is művelt..Ami Izrael és a Hamasz között zajlik az távolról sem ez...Csak a sok agymosott fújja, hogy az,mert a szavak jelentésével sincsenek tisztában..
DINO54
2024. október 16. 19:53
demonstráció<>menstruáció oktatásegészségügy yenki módra
billysparks
2024. október 16. 19:51
Lehet, hogy tud valamit?
sexykitty-5000115
2024. október 16. 19:47
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­e­l­­d­ ­a­ ­­­s­­z­­­e­x­­i­ ­p­u­n­­c­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!