Csodálatos ajándékkal lepte meg választóit Donald Trump

2024. október 08. 20:21

Az Egyesült Államok korábbi elnöke saját maga tervezte az értékes különlegességet.

2024. október 08. 20:21
Donald Trump
Szabó Péter

Fotó: Angela Weiss/AFP

Egészen egyedi ajándékkal lephetik meg egymást Donald Trump választói, megjelent ugyanis a korábbi elnök által tervezett értékes érme, amely már megrendelhető a fanatikus rajongók részére – a Real Trump Coins oldalon.

A portál büszkén hirdeti, hogy elkészült az egyetlen és hivatalos ezüstérme, amelyet Donald J. Trump elnök tervezett. Ez egy 1 uncia (28 gr) 0,999 százalékos ezüstérem:

az előlapon a 45. elnök profilképe, a hátoldalon pedig a Fehér Ház és az In God We Trust, vagyis az Istenben bízunk felirat látható.

Megvehető Trump saját érméje! 

Az érme a lehető legjobb minőségű nyersanyagból készült, amelyen a tükörszerű felületek a jellemzően kétszeri ütésnek köszönhetően a speciális polírozott festékek által éles részleteket és fényvisszaverő felületeket eredményeznek. Ez a bevonat elsősorban gyűjtőknek készült, a mindennapi használatot kevésbé bírja. Éppen ezért általános forgalomba egyáltalán nem kerül.

Ajándéknak is kiváló: eredetiségi bizonyítvánnyal ellátott, egyedi filctasakba csomagolt minden medalion, ráadásul egyedi kapszulában szállítják, hogy megóvják az állapotát.

Trump arcával számos érme forgalomba került már, ez azonban az egyetlen ezüstmedál a piacon, amely hivatalosan is ábrázolhatja a politikus portréját. A Trump nevével fémjelzett más érmékkel való kereskedés törvénybe ütközhet, de ami még fontosabb, egyiküknek sincs tényleges kapcsolata Donald Trumppal – ezt az egyet kivéve, amelyet maga a korábbi elnök tervezett.

Ezt is ajánljuk a témában

Érdemes olyan ezüstérmét venni, amin Trump arcképe van? 

A Donald J. Trump által tervezett medálokat 100 amerikai dollárért, közel 37 ezer forintért lehet megrendelni. Az ezüstérmék értéke a bennük lévő nemesfém, az egyediség és a népszerűség kombinációjában rejlik. Elsősorban nem befektetési céllal, hanem gyűjtőknek kínálják, névértékük nincs, bár várhatóan egyre feljebb kúszik az áruk a különlegességüknek köszönhetően. Fizetőeszközként ugyan nem használható, nem számít nem törvényes fizetőeszköznek, az értéke mégis emelkedhet, hiszen a darabszámuk erősen korlátozott – és ezen nem is kívánnak változtatni.

Az Egyesült Államokban Donald Trump és Kamala Harris között dől majd el a novemberi elnökválasztás
Fotó: Kamil Krzaczynski és Mandel Ngan/AFP

Mint ismert, Donald Trump ellenfele a demokrata Kamala Harris lesz a novemberi választáson. A republikánus elnökjelölt egyik legutóbbi kampánybeszédében nyíltan támadta Harrist a bevándorlás-politikája miatt, majd később „értelmi és szellemi fogyatékosnak” nevezte.

Az üzengetés az utóbbi időben folyamatossá vált a két jelölt között: Kamala Harris „bűnözőnek” és „csalónak”, szélsőségesnek titulálta Donald Trumpot, a rá és a republikánusokra adott szavazatokat a szabadság elleni teljeskörű támadásnak minősítette; míg Donald Trump szerint

Harris őrült, illetve „annyi esze van, mint egy kődarabnak”.

A 2024-es amerikai elnökválasztás a 60. elnökválasztás lesz az Egyesült Államok történetében. Az érvényes jogszabályoknak megfelelően a voksolást november 5-én rendezik meg, a győztest 2025. január 20-án iktatják majd hivatalába.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000106
2024. október 08. 21:16
🍓 ️ ­É­r­t­­é­k­e­­l­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­u­­n­c­­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Novicsok-5
2024. október 08. 21:12
Orbán urunk nem fog kibocsátatni ezüst fabatkát? Elülső oldalán a varangy pofája, a hátsó oldalán Hatvanpuszta látképe.
Novicsok-5
2024. október 08. 21:10
Jaj, micsoda ajándék. A fideszektások a gatyájukba élveznek.🤣
hernadvolgyi-2
2024. október 08. 20:53
Ez Amerika, nekünk csak MP köcsög és póló jut.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!