Agyonlőttek Ausztriában két embert, a gyanúsított szökésben van

2024. október 28. 15:48

Lőtt sebbel, holtan találtak két férfit Ausztria északi részén, a cseh határhoz közeli Mühlviertel régióban.

2024. október 28. 15:48
null

Nyitókép: Gert Eggenberger/AFP. Illusztráió.

Az osztrák rendőrség közleménye szerint az egyik áldozatra egy mezőn bukkantak rá hétfőre virradóra Felső-Ausztriában, Altenfelden település közelében. A rendőrség egyelőre nem azonosította az áldozatot, de az osztrák média (források megnevezése nélkül) azt írta, hogy az áldozat az egyik ottani település polgármestere volt. A másik áldozat, egy vadász holttestét a nap folyamán később találták meg.

A gyilkosságok feltételezett elkövetőjéről és indítékáról a rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást, csak annyit közölt, hogy a gyanúsított még szökésben van, és nála lehet a gyilkos fegyver.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SyncBaer
2024. október 28. 18:30
A cím alapján először nő+férfi áldozatokra gondoltam és szerelmi háromszög indítékra. Vagy tévedtem, vagy a nagy természetű asszonynak két szeretője is volt. (Ide passzol a vicc: a magaslesre felmászik egy férfi és azt mondja az ott üldögélő vadásznak: - Ott az erdő szélében a feleségem a szeretőjével enyeleg. Legyen szíves az asszonyt lője fejbe, a pasast pedig tökön! A vadász belenéz a fegyvere távcsövébe és így szól: - Úgy nézem, ez most egy lövésből is meglenne.... )
Treeoflife
2024. október 28. 17:18
Két lehetőség van. Vagy egy agysebész "volt munkában", vagy valakinek a "politika" feküdte meg a gyomrát. Ha ez utóbbi történt, az államfő majd részvétet nyilvánít, és mossa kezeit.
5m007h 0p3ra70r
2024. október 28. 17:17
Nem jött össze a cukrászda. És a kerítés is fából volt nem kolbászból.
sexykitty-5000128
2024. október 28. 16:55
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­­­e­­­l­­d­ ­a­­ ­­s­z­­e­­­x­­i­ ­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!