A német adófizetők akkora pofont kevertek le Daniel Freundnak Magyarország védelmében, hogy azt nem felejti el soha

2024. október 11. 08:49

Az adófizetői egyesület szerint előbb a saját portáján kellene sepregetnie a német zöldpárti politikusnak, és csak utána szervezzen kiállítást Magyarország kritizálásának érdekében.

2024. október 11. 08:49

Nyitókép: Európai Parlament/Alexis Haulot

Németország kétes infrastrukturális kiadásai kerültek a reflektorfénybe, miután az ország politikusai azzal vádolták Magyarországot, hogy korrupt – írja a Brussels Signal. Daniel Freund zöldpárti német képviselő még egy kiállítást is megrendezett, amely a Budapesthez kapcsolódó, megkérdőjelezhetőnek tartott kiadások példáit mutatja be.

A Német Adófizetők Egyesülete most közzétett egy jelentést, amely hasonló, az ország adófizetői által finanszírozott példákat mutat be Freund hazájában: többek között egy 300 ezer euróért felújított hidat, ami nem vezet sehova, vagy épp a denevéreknek készített 4 millió eurós alagút, amit nem használnak az állatok.

A szélsőségesen magyarellenes Freund az Európai Parlamentben megint elveszítette az eszét, most éppen az Orbán Viktor elleni elfogatóparancsról vizionált.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 11:27
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­­k­­e­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­z­­e­­x­i­­­ ­p­­­u­­n­c­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
kircike
2024. október 11. 11:24
BUZIGYEREK
FreeEurope
2024. október 11. 11:13
Viszont sok-sok libsit be lehet majd falazni abba az alagútba. Jó lesz az még!
Mátyás01
2024. október 11. 11:10
Gondolom a 4-es metró pár száz milliárdos pluszköltsége, a Megyeri híd kifizetetlen alvállalkozói, vagy az M6-os síksági alagútjai kimaradtak a kiállitásból, mert csakis az Orbán lop. És az EU migrációs és ukrajnai költségeiből hány felesleges lombkorona sétány jönne ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!