Vajon miért Putyin, Netanjahu, Trump és Hszi lett Orbán legjobb barátja?

2024. szeptember 02. 08:47

Jelentős befolyást gyakorolnak a világra hatalmas egójukkal, embertelenségükkel, továbbá azzal, hogy semmibe veszik az igazságot.

2024. szeptember 02. 08:47
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

„Azon gondolkodtam, hogy milyen alapon nevezzük politikusoknak azokat, akik ma a világot irányítják? Kik ők? Mennyit érnek? Ebben még saját maguk sem biztosak. Ezért fizetik és olvassák minden reggel a közvéleménykutatók számait. Választásoktól, választásokig élnek és döntéseiket, megszólalásaikat a népszerűségi mutatók irányítják.

A XX. században a nagy ember kivételesen tehetséges, bátor, karizmatikus figura volt, aki saját nagyságánál és személyiségénél fogva befolyásolta az események menetét. Ilyen volt De Gaulle, Adenauer, Churchill, Roosvelt, Kreisky, Golda Meier és még kevesen. A mai utódok azonban egyáltalán nem hősiesek, sokkal inkább kisszerűek, hatalmat rombolásra használják, az emberek legrosszabb ösztöneire, előítéleteire és félelmeire játszanak.

Ma igazából négyen gyakorolnak jelentős befolyást a világra hatalmas egójukkal, embertelenségükkel, továbbá azzal, hogy semmibe veszik az igazságot: Putyin, Netanjahu, Trump és Hszi. Az első kettőben közös, hogy az emberiesség elleni bűncselekménnyel vádolják őket. Trump másfajta szörnyeteg, ő az amerikai demokráciával próbált meg végezni. Hszi pedig végrehajtja a sok évszázados jóslatot a kínai veszedelemről.

Mind hazudnak, legyűrték a sajtót, megszedik magukat a korrupcióból. Gyarapítják a világot hasonmásaikkal. Vajon miért van az, hogy ez a négy Orbán legjobb barátja?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nitsahon
2024. szeptember 11. 10:40
Ennek BOLSEVIKOK KEDVENCÉNEK csak (SÖTÉT) MÚLTJA van!
vikiva
2024. szeptember 06. 00:08
Épp azért , hogy gondolkozz el a világpolitikán te profi nagy " újságíró ", vagy éppen annak az ellenkezője ! Ez a dagadék bolsevik fakker vissza sírja a kommunizmust minden véleményében. Igazi proletár !
Szuperszig
2024. szeptember 03. 21:18
Buzibácsi, neked még nem mondták, hogy a politikában nincs barátság? Maradj inkább a Nyugati-téri fiúcskáknál, addig is befogod a szád!
Megtalálta
2024. szeptember 03. 12:46
Visít a bolsi malac. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!