Trump elmondta, mihez kezd, ha veszít az elnökválasztáson

2024. szeptember 23. 17:10

Több fontos kérdésben Trumpnak áll a zászló.

2024. szeptember 23. 17:10

Nyitókép: Jim WATSON / AFP

 

Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke kijelentette, nem számít arra, hogy 2028-ban újraindul a választásokon, ha a novemberi voksoláson vereséget szenved. A most 78 éves Trump egymás után három országos választáson is a republikánusok jelöltje volt, és az elmúlt nyolc évben nagymértékben átalakította a pártot – írta a BBC.

A Sinclair Media Groupnak adott interjújában úgy fogalmazott, mikor arról kérdezték, hogy 2028-ban újra megmérettetné-e magát, ha az idén kikapna a demokrata Kamala Harris-től: „Nem, nem hiszem. Azt hiszem... ennyi lenne”. Majd hozzáfűzte, hogy reméli, a 2024-es elnökválasztáson

nagyon sikeresek lesznek.

A lap megjegyezte, hogy az amerikai törvények tiltják, hogy az elnökök két ciklusnál többet töltsenek be, így Trump várhatóan 2028-ban akkor sem indulhat, ha most nyer.

A BBC arra is felhívta a figyelmet, hogy az egykori ingatlanmogul a kampány során ritkán szólt a  választás elvesztésének lehetőségét, gyakrabban tüzelte fel támogatóit beszédekkel és a közösségi médiában közzétett bejegyzésekkel, amelyekben a választásokon való győzelmet ígérte. Azonban most négy napon belül ez a második alkalom, hogy megemlítette a vereség esélyét.

Több fontos kérdésben Trumpnak áll a zászló

A lap összeállításának végén idézte az NBC vasárnap közzétett felmérését, mely szerint Harris öt százalékpontos előnnyel vezet Trump előtt az Egyesült Államokban.

A közvélemény-kutatás azonban más felmérésekhez hasonlóan azt sugallta, hogy a republikánusok jelöltje egyértelmű előnyben van a választók körében olyan fontos kérdésekben, mint a gazdaság, a megélhetési költségek vagy a bevándorlás terén.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a amerikai elnökválasztás 2024 aktában.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. szeptember 23. 19:00
canadian-deplorable 2024. szeptember 23. 17:24 Az amerikai "média" (sic) 95%-a folyamatosan gyalázza Trumpot és hazugságokkal bombázza a jobb sorsra érdemes amerikai emberek agyát. --- Azonnali hatállyal távozik az amerikai Fox News tévécsatorna egyik legismertebb arca, Tucker Carlson – írta a kábelcsatorna közleményére hivatkozva a CNBC. A bejelentés néhány nappal azt követően történt, hogy Fox News anyavállalata 787,5 millió dollárban megegyezett a Dominion Voting Systems rágalmazási perében Nagyon-nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a legtöbb adásnapon ne kelljen foglalkoznunk Trumppal − írta egy 2021. január 4-én küldött SMS-ben. „Már alig várom” – írta. Szenvedélyesen gyűlölöm őt − tette hozzá Tucker Carlson „Ez volt az elmúlt négy évben. Mindannyian úgy teszünk, mintha lenne miről beszélni, mert túl nehéz megemészteni, hogy mekkora katasztrófa volt ez az időszak. De ugyan már. Trumpnak nem igazán van jó oldala” − fogalmazott a műsorvezető.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 23. 18:41
Kezdődik a mandineren a birka-békák lelki felkészítése, lassú tűzön való megfőzése annak a bedobásával, hogy Trump esetleg nem nyer. Pedig Orbán megmondta: Nincs B terve erre az esetre. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 18:36
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­s­z­e­­­x­i­­­ ­­­p­­u­­n­c­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Novicsok-5
2024. szeptember 23. 18:31 Szerkesztve
Igazmondó ember ez a Donald Trump. Csupán minden második mondata hazugság vagy súlyos tényferdítés. Nem csodálom miért vannak úgy oda érte a fideszektások. Trump vagy Harris, lehet két barom közül választani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!