Olaszországban futhat össze Orbán, Meloni és Zelenszkij

2024. szeptember 04. 12:40

Péntektől nyílik meg az észak-olaszországi Comói-tónál a The European House-Ambrosetti fórum. Az eseményre vezető politikusokat és üzletembereket várnak a világ minden tájáról.

2024. szeptember 04. 12:40
ORBÁN Viktor; ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: Orbán és Zelenszkij júliusi találkozója (fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

 

A Comói-tó partján fekvő Cernobbióban tartott fórumon felszólal Giorgia Meloni olasz miniszterelnök, de a tervek szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök is részt vesz majd az eseményen. 

Orbán a pénteki ebéd előtt tarthatja meg beszédét, 

az Európai Unió Tanácsának soros elnökeként – írja a Barron's.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök útja is szervezés alatt van. „Ez az utolsó pillanatban derülhet ki a biztonsági okok miatt” – jelentették ki a szervezők. 

Orbán Viktor miniszterelnök a héten egy észak-olaszországi gazdasági fórum panelbeszélgetésén vesz részt, amelynek témája Magyarország és Európa jövője lesz – erősítette meg Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek.

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 19:04 Szerkesztve
Kiváló alkalom lesz a pohos cigánynak ismét leszopni a kábszeres zsidó bunkergoblint hálából a barátság gávezetékek lezárásáért. Sulit már épitett nekik, gyógyittatja, ki is képzi a gyilkosaikat, minden szart megyszavazott nekik prüsszelben, nyaraltatja a porontyaikat, szállitja a gázt, olajat, àramot, gyogyszert, üzemanyagot nekik ingyen, korlatlánul, vámmentesen engedi be a hohol szart, tönkretéve a magyar gazdálkodókat. Szóval alig vàrom, hogy a ledöntött turul és felègetett magyar klubok, no meg a magyarnyelvű kárpátaljai oktatás romjain leszopja ismét a magyargyilkos zsidó patkányt. A köpcös gecinek minden magyargyűlölő, országrabló a haverja, legyen az hohol, zsidó, oláh, ràc vagy tót.
titi77
2024. szeptember 04. 19:50
taláncsak nem annál a como-i tónál ahol tavaly elzavarták a migránsok az olaszokat? nagyon büszkék lehetnek erre!
Osztap_Bender
2024. szeptember 04. 18:29
No ehhez mit szólsz? Az egykori csermajori tejipari szakiskola területén menekülttábort alakítanak ki, erről szól egy keddi bejegyzés a csermajori intézmény volt diákjait egybegyűjtő közösségi oldalon. Állítólag már a tereprendezés is megkezdődött Csermajorban - írja a Kisalföld. ...... ..... Az intézmény egykori tanulói természetesen nem tetszésüket fejezik ki az interneten, és sajnálják alma materüket. "A Cseri Öregdiák Találkozó meghívója érvényét veszítette. Küzdök a könnyeimmel, fáj minden szó, de nincs tovább. Nem mehetünk be, vége. Örülök, hogy ilyen sokan és ilyen sokszor jöttetek hívó szavamra. Nagy ölelés mindenkinek. Jó volt feleleveníteni a diákéveket. Biztatok mindenkit, hogy az osztálytalálkozókat ezután is tartsátok, de csak is külső helyszíneken. Csermajor területén most ukrán menekültek is állomásoznak, teszi hozzá a lap. Nagyrészt ezúttal is kárpátaljai cigányokról van szó, mint például Lakatos Zoltán, aki Ungvár mellől jött tizenhárom unokájával...
Sztrovacsek
2024. szeptember 04. 18:23 Szerkesztve
Mindeközben a magyar külügyminiszter megérkezett Bahreinbe, és a katonai tiszteletadással egybekötött repülőtéri fogadáson rövid gatyában, pólóban, sportcipőben sétált végig a tiszteletére leterített vörös szőnyegen. Hiába na, úrnak születni kell.... Miniszter ilyen szőnyegen így még nem ment végig. csak ez a paraszt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!