Ő lesz a jövő évi Super Bowl félidei sztárfellépője (VIDEÓ)

2024. szeptember 09. 06:34

Ismeri?

2024. szeptember 09. 06:34
null

Nyitókép: Facebook

A Variety arról ír, hogy bejelentették: Kendrick Lamar lesz a 2025-ös LIX Super Bowl félidei show-jának sztárfellépője. A február 9-én New Orleansban megrendezésre kerülő esemény már Lamar második Super Bowl-fellépése lesz 2022 után (bár akkor többen voltak egyszerre). Mint tudjuk, a világ egyik legnagyobb sporteseménye az NFL-nagydöntő, azaz a Super Bowl, amit 

a meccs félidejében fellépő világsztárok miatt legalább annyian néznek, mint a meccs miatt.

A fotói alapján némi Krisztus-komplexussal küzdő Lamar elmondta: a rapzene továbbra is a legnagyobb hatással bíró műfaj. „Ők a legjobbat választották” – szögezte le. Shawn „Jay-Z” Carter, a Roc Nation alapítója így nyilatkozott: „Kendrick Lamar egy igazi generációs művész és előadó. 

A hiphop és a kultúra iránti mély szeretete meghatározza művészi látásmódját, és globálisan képes alakítani a kultúrát.”

Lamar olyan korábbi Super Bowl-fellépők sorát követi, mint Usher, Rihanna, a Coldplay vagy éppen Eminem, így karrierjének egyik legnagyobb sikereként könyvelhető el.

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. szeptember 09. 11:12
Vannak akik szeretnek énekelni. Csak nem tudnak. Ők mennek rappernek.
faramuci
2024. szeptember 09. 09:42
Hülyék ezek?? Heterót?? Lil Nas X-et a, Sam Smith-t az ámerikai népnek tütüben........😁
Burg_kastL71-C
2024. szeptember 09. 08:28 Szerkesztve
A rap az nem zene, hanem az őserdő fenyegető nyomasztó hangjainak egyvelege és megidézése. Alapvetően egyfajta brutalitást sugároz mindenki felé és ugyan borzonganak a népek, de megszerették. Legyen az övék ...
Novicsok-5
2024. szeptember 09. 07:54
Még egy majomivadék, akit művésznek gúnyolnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!