Most szabadul el a globális paranoia

2024. szeptember 20. 10:30

Pillanatok alatt sikerült háborús fenyegetettséget kiváltani, kiterjeszteni a háborút.

2024. szeptember 20. 10:30
At least 8 killed, thousands injured after mass pager explosion in Lebanon
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

Nyitókép: Houssam Shbaro / ANADOLU / Anadolu via AFP

„Pillanatok alatt sikerült háborús fenyegetettséget kiváltani, kiterjeszteni a háborút. És mindezt egy magyar cég részvételével. Mindegy is, hogy »fedőcég« vagy nem »fedőcég« volt. Magyarország ebben az ügyben érintett.

Most szabadul el a globális paranoia, hogy még milyen gyilkos eszközöket lehet hova-kikhez eljuttatni, és ebben a versenyben a gyilkos oldalra sodródott akarva-akaratlan az ország. Ez a Pegasus-botrány folytatása, akkor azt tanultuk meg, hogy nincs, sehol sincs intim szféra, nincs semmilyen védett információ. Most azt tanuljuk meg a dinoszaurusz agyunkkal, hogy nem csak az információink nincsenek védve, de mi magunk, a fizikai biztonságunk sem biztosítható.

És ebben a helyzetben megy a brüsszelezés, magyarpéterezés, donáthannázás, lmbtq propagandázás egyik oldalon. Másik oldalon meg a húzott-e már gumicsizmát Orbán Viktor dráma. A Nemzetbiztonsági Bizottság meg majd ülésezik jövőhéten. Ha ráér. Ha nem ugranak el egy szőlőszüretes teambuildingre, vagy nem jön közbe valami más buli.”


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. szeptember 20. 12:45
Parázna Bozótka nem beszél Norvégiáról és Bulgáriáról és Taiwanról , meg a többiről. Akik ÉRINTETTEK
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 20. 12:20
Ilyen randa cigányasszony a kalendáriumban sincsen.
Sróf
2024. szeptember 20. 12:15
Ez nem az a faszi, aki az algériaiak nemzeti büszkesége lett, miután az olimpián elvert néhány női bokszolót? tinyurl.com/8r6kmasf Vö.: tinyurl.com/3ejawfe2
Süsüke
2024. szeptember 20. 12:11
Ez a nő egy gonosz idióta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!