Lavrov: Semmi kétség, minden háborús célunkat el fogjuk érni

2024. július 27. 17:59

Az orosz külügyminiszter szerint Ukrajna nem érdekelt a béketárgyalások megindításában.

2024. július 27. 17:59
null

Nyitókép: Sergei KARPUKHIN / POOL / AFP

Laoszban tárgyalt Szergej Lavrov orosz és Vang Ji kínai külügyminiszter, számolt be a Süddeutsche Zeitung.

Az eseményre a délkelet-ázsiai országok csúcstalálkozójának keretében került sor, ahol az orosz dilopmácia vezetője kijelentette: hiába szeretné a Nyugat, Oroszország nem fog kapitulálni, sőt, minde háborús céljukat el fogják érni.  Többek között biztosítják, hogy Ukrajna területén egyetlen NATO-támaszpont se legyen. „Ehhez kétség sem férhet” – tette hozzá Lavrov, aki szerint maga Volodimir Zelenszkij rendelte el az Oroszországgal folytatott tárgyalások tilalmát, miáltal az orosz fél úgy véli, hogy Ukrajna nem érdekelt a béketárgyalások megindításában.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeressZoltán
2024. július 27. 22:04
Helyes! Takarítsátok el a pronáci rezsimet!
Sztrovacsek
2024. július 27. 21:33
Milyen áron?
Vata Aripeit
2024. július 27. 21:05
Sikerült cimbivé tenni kinát+oroszországot, sikerült kiherélni a németeket, sikerült európát lerohasztani, sikerült ukrajnát felszámolni, és persze sikerült oroszországot nagyhatalommá fejleszteni...az USA+ EU+MAINSTREAM MEDIA vezető szellemi nagyságai mindent megoldottak. Ja, és a buziknak se lett jobb
mandala-3
2024. július 27. 21:04
Nekem elárulta Lavrov a háborús célokat ! 1- természetes határ ukrajnával a Dnyeper, plusz Odessza Tr.nyisztriáig! 2- Ukrán orosz báb állam- NATO tagság és hadsereg nélkül. EU -esetleges!! 3-Tárgyalási alap egyes nyugati területek visszaszolgáltatása jogos tulajdonosoknak. (Lengy.o Szlovákia, Magyar) Románoknak semmit) 4 Moldávia NATO tagsága szóba sem jöhet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!