Lövések dördültek a müncheni izraeli konzulátusnál, a rendőrség lelőtt egy gyanús személyt (VIDEÓ)

2024. szeptember 05. 10:08

Egyelőre nem tudni, kik az elkövetők.

2024. szeptember 05. 10:08
null

Nyitókép: X

Cikkünk frissül...

Az X közösségi médiaplatformra kerültek fel kép- és videófelvételek arról, hogy ismeretlenek lövöldözni kezdtek a müncheni izraeli nagykövetség előtt. Egyelőre nincs semmilyen hivatalos információ arról, kik a támadók, hányan vannak, és hogy vannak-e sérültek.

FRISSÍTÉS:

A rendőrök tüzet nyitottak egy, a lövöldözés helyszínén tartózkodó gyanús személyre, akinek fegyvere volt. Az illető megsérült, de nincs életveszélyben az AP News szerint. A Karolinenplatzon megerősítik a rendőri jelenlétet. 

Az izraeli külügyminisztérium közölte: azon nyomban lezárták a konzulátust, amint meghallották a fegyverropogást. A konzulátus munkatársai közül senki nem sérült meg.

Szeptember 5-én történt az 1972-es mücheni olimpiai túszdráma. Ekkor palesztin terroristák követtek el merényletet izraeli sportolók ellen, az 1972-es nyári olimpiai játékok alatt.

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgyfree
2024. szeptember 05. 17:36
valaki azt írta, hogy átlagos német hétköznap Hát kvára nem, elöbb egy puszkot nyom le a rendörség majd megkérdezik, hogy valami baj ven, esetleg sethetnek? DE izraeli nagykövetség előtt az más ott egyből lőnek, a németeklért nem, kár de az izraelieket meg kell védeni, az nem tréfa!
Phm045
2024. szeptember 05. 12:27
Mondtam már korábban, hogy Yussef előbb-utóbb Ak-val megy............................
letsgobrandon-2
2024. szeptember 05. 11:43
az , újnémetek nem komázzák a zsidókat ...szóval olyanok mint a régiek
Locomotive
2024. szeptember 05. 11:34
Azonnal fejezze be a náci német rendőrség az ártatlan bűnözők semlegesítését. Abszurdum, skandalum!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!