Hanyatt-homlok menekült a Green Day a színpadról koncert közben (videó)

2024. szeptember 05. 20:34

Egy beazonosítatlan drón jelent meg a színpad légterében, ami miatt a show-t rövid időre fel kellett függeszteni.

2024. szeptember 05. 20:34

Nyitókép: Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Szeptember 4-én egy kellemetlen jelenet zajlott le a Green Day koncertjén Detroitban, a Comerica Park stadionban. Az amerikai rockzenekar turnéjának legutóbbi állomásán egy beazonosítatlan drón jelent meg a színpad légterében, ami miatt a show-t rövid időre fel kellett függeszteni. A biztonsági intézkedések részeként a rendőrség is beavatkozott, hogy elhárítsa az esetleges veszélyt – írja a Blikk. A drónt először a stadion biztonsági szolgálata észlelte, akik azonnal felszólították a zenekart, hogy hagyják el a színpadot. 

Billie Joe Armstrong és társai az utasítást követően hirtelen leszaladtak a színpadról, miközben a több mint negyvenezres tömeg tovább énekelte a Longview című dalt. 

A közönséget a kijelzőkön tájékoztatták arról, hogy a koncert szünetel, és türelmüket kérték, amíg tisztázzák a helyzetet.

Mintegy tíz perces kényszerszünet után a Green Day visszatért a színpadra, és folytatta a félbeszakadt dalt. Armstrong humorral oldotta a helyzetet: „Hogy vagytok? Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk” – mondta a frontember, majd arra kérte a közönséget, hogy tegyék el telefonjaikat, és inkább a jelen pillanatot élvezzék. Armstrong az incidensre is reagált: „elmondom nektek, nincs az a rohadék, aki meg tudna állítani minket!”

A koncert után a Green Day a közösségi médiában is bocsánatot kért a történtekért, egy posztban pedig kiemelték a rendőrség közreműködését a helyzet megoldásában. „Detroit! Elnézést a ma esti késésért, a stadion biztonsági személyzete kiürítette a színpadot egy potenciális biztonsági probléma miatt. A detroiti rendőrség gyorsan megoldotta a helyzetet, így folytatni tudtuk a koncertet. Köszönjük a megértést” – írták. A drónt irányító személyt később a hatóságok elfogták és őrizetbe vették.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 05. 21:45
Már megint Putyin meg Orbán hülye trollkodása.
sentimental
2024. szeptember 05. 20:48
iszkiri
Hohokam
2024. szeptember 05. 20:39
Don't wanna be an American idiot Don't want a nation under the new media And can you hear the sound of hysteria? The subliminal mindfuck America
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!