Elon Musk szerint az elnökválasztástól függ, hogy eljutunk-e a Marsra

2024. szeptember 11. 17:44

A milliárdos szerint soha nem érjük el a Marsot, ha Kamala Harris nyer.

2024. szeptember 11. 17:44
Cannes Lions International Festival Of Creativity 2024 - Day Three

Nyitókép: Richard Bord/WireImage

Elon Musk szerint a sikeres Mars-misszió az októberi amerikai elnökválasztás eredményétől függ – írta meg a Politico. „Trump támogatja a kormányzati hatékonysági bizottság felállítását, hogy nagyszerű dolgokat lehessen megvalósítani, Kamala nem” – mondta Musk az X-en, hozzátéve: 

soha nem érjük el a Marsot, ha Kamala nyer.

Musk az X-en tombolt az amerikai elnökválasztási vitát követően, amelyen Kamala Harris alelnök Donald Trump volt elnökkel vitázott. Az egyik posztban arról panaszkodott, hogy a vita házigazdái „nem voltak tisztességesek” Trumppal szemben. Az amerikai milliárdos, aki régóta szeretné kolonizálni a vörös bolygót, szombaton közölte, hogy két éven belül legénység nélkül tervezi elindítani a Marsra a Starships nevű űrhajóját. Ha ez jól sikerül, négy év múlva akarja elküldeni az első legénységet.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. szeptember 12. 10:39
A MARS helyett megelégednék, ha lenne normális (szupergyors) korszerű VASÚTHÁLÓZAT Európában, főleg a keleti és déli részen, hogy ne kelljen repülni ezer km-es távolságon belül is, mert sok helyen még a Monarchiában épült sineken döcög a vonat vagy még ott sem... A nagyvárosi forgalmat is lehetne csökkenteni gyors, kényelmes közlekedési eszközökkel a rengeteg stresszes és drága autózás helyett.
muszlim1970
2024. szeptember 12. 08:03
Istenember!!!
W23458
2024. szeptember 11. 20:00
Őszintén, letojom hogy eljutunk-e a marsra. Ennél vannak jóval nagyobb problémák itt a földön amit meg kell oldani. Az egyik a muskhoz hasonló sátánisták eltakarítása rócsildostól, billgecistől cukorhegyig és a többi jóember, aki szívja az emberiség vérét mint egy parazita.
Novicsok-5
2024. szeptember 11. 19:42 Szerkesztve
Egy milliárdosnak miért fontos ki nyeri az elnökválasztást? Tán csak nem a kormány finanszírozta a szar kis projektjeit? Jól elszólta magát a hülyéje. Ez egy idióta, nem egy látnok vagy a világ legokosabb embere. Nikola Tesla volt látnok, akinek a nevét kisajátította.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!