Elképesztő, amit a Wizz Air repülőgépe csinált a világ egyik legveszélyesebb repülőterén (VIDEÓ)

2024. szeptember 17. 16:54

Hatalmas küzdelem árán tudta csak letenni az Airbust a járat kapitánya.

2024. szeptember 17. 16:54
null

Nyitókép: Képernyőmentés

Nem mindennapi jelenetet vett fel Madeira repülőterén az egyik onnan videózó vlogger. A Wizz Air Róma-Funchal járata jókora széllökések közepette szállt le a világ egyik legveszélyesebb repülőterén, a képsorok alapján nem volt könnyű dolga a kapitánynak, a videó tanúsága szerint a gép először balra, majd jobbra dőlt alig pár méterre az aszfaltcsíktól. 

A felvételt az alábbi linken lehet megtekinteni:

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:56
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­­z­­e­­x­­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
pguszti-2
2024. szeptember 18. 11:44
Két hét múlva repülök a Wizz-zel Madeirára - remélem szélcsendes idő lesz....
auditorium
2024. szeptember 18. 07:00 Szerkesztve
A màsik low cost rep.társaság azért adta át célpontnak a Wizznek Madeira szigetét, mert nagyon nehéz rep.tér az állandó szél és a rövid kifutó miatt. A Wizznek kitűnő pilotái vannak és megbirkóznak a nehézséggel. A pénzes hazai utazók azonban inkább más társaságot választanak, csak magyar ne legyen .... az idén nyáron is állandó kritika érte a késések miatt a W-rt, de azt már nem irta az ellenzéki média, h. miért. Nagy a harc a low cost rep.társaságok között és ellen. Ellenük van az összes drága légitársaság, melyek csupán a fedélzetent kinált szendvicsek miatt drágábbak vagy a business class-on a pohár pezsgőért. A többi szolgáltatás ugyanaz.
haxima
2024. szeptember 17. 21:30
Gyönyörű volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!