Donald Trump megjósolta Taylor Swift döntését: Csak idő kérdése volt

2024. szeptember 11. 18:23

A republikánus elnökjelölt szerint azonban az énekesnő meg fogja fizetni a döntése árát.

2024. szeptember 11. 18:23
Ex-president Donald Trump holds an election campaign rally

Nyitókép: Photo by JEFF KOWALSKY / AFP

A Mandiner is beszámolt róla szerdán, hogy az amerikai énekesnő, Taylor Swift bejelentette, hogy a 2024-es elnökválasztáson a „harcos” Kamala Harrist támogatja. Az énekesnő az elnökjelölti vita után jelentette be Instagramján:

Kamala Harrisre és Tim Walzra fogom leadni a szavazatomat a 2024-es elnökválasztáson.”

Swift azzal magyarázta döntését, hogy Harris szerinte azokért a jogokért és ügyekért küzd, amikben ő is hisz, és amik egy „harcost igényelnek”. Bejegyzésében továbbá Swift „biztos kezű, tehetséges vezetőnek” nevezte Harrist, és mindezt a gyerektelen nő egy olyan képpel illusztrálta, amelyen macskáját tartja a kezében, finoman reagálva Trump alelnökjelöltjének korábbi megjegyzésére a „gyerektelen macskás nőkről”.

Donald Trump volt amerikai elnök szerda reggeli interjújában nem tulajdonított nagy jelentőséget annak, hogy Taylor Swift Kamala Harrisre fog szavazni a 2024-es választáson.

Eddig sem voltam Taylor Swift-rajongó”

– árulta el a republikánus elnökjelölt a Fox & Friends műsorában a The Hill beszámolója alapján. Donald Trump a kérdés kapcsán később hozzátette, hogy szerinte Swift meg fogja fizetni a döntése árát.

Úgy tűnik, hogy mindig egy demokratát támogat, és valószínűleg meg fogja fizetni az árát a piacon”

– mondta Trump.

A volt elnök szerint az énekesnő bejelentése csak idő kérdése volt, mivel „ő egy nagyon liberális ember”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Michel
2024. szeptember 11. 22:13
Ezért a majom nőért voltak annyira oda Bécsben?
kastellorizo
2024. szeptember 11. 20:53 Szerkesztve
Swiftnek nincs választása abban a mocskos náci diktatúrában. Még neki sincs. Ha akarna, se lehetne republikánus - bár valószinűleg nem is akar. Ui. egy ostoba picsa, nem volt nehéz meggyőznie őt a menedzserének arról, hogy "mi a helyes út".
pragmatika
2024. szeptember 11. 19:59
Taylor egy bombázó. Nekem mégis sugárzik belőle valami ami miatt nem szimpatikus. Valahogy olyan céltalan a csaj. Szédölög a világban. Érzelmileg instabil. Nem találja a helyét. (Valószínűleg nem is fogja megtalálni) Erre jó neki ez a woke duma. Az mögé el lehet bújni.
kokrowatz-0
2024. szeptember 11. 19:32 Szerkesztve
taylor swift heyében kurvára beperelném trumpot a deepfake videó miatt. ileyen tisztességes ember donald trump. csak reflektorfény legyen, a többi nem lényeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!