Breaking: újra merényletet követtek volna el Trump ellen, de meghiúsították

2024. szeptember 15. 21:28

Kampányfőnöke megerősítette, az elnökjelölt biztonságban van. Az elkövetőt letartóztatták.

2024. szeptember 15. 21:28
null

Nyitókép: Képernyőkép

A helyi hatóságok arról számoltak be, hogy lövöldözéses incidens történt West Palm Beachben, Donald Trump golfklubjának közelében. A volt amerikai elnök stábja annyit megerősített a sajtó kérdéseire, hogy Trump környezetében valaki több lövést is leadott, amire a republikánus jelöltet védő titkosszolgálati emberek azonnal reagáltak – adta hírül a New York Post

Donald Trump biztonságban van

– erősítette meg a volt elnök kampányfőnöke. A lap információi szerint nem biztos, hogy a volt elnök volt a célpont, mivel két ember tüzet nyithatott egymásra pontosan a golfklub közelében, amikor Trump onnan távozni készült. Hozzátették, hogy a jelölt nem volt közvetlen életveszélyben.

Ifjabb Donald Trump arról posztolt a közösségi oldalán, hogy a hatóságok egy AK-47-est találtak a bokrok között. A gyanúsítottat, aki egy fekete Nissan márkájú gépjárművel próbált elmenekülni a helyszínről, letartóztatták.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. szeptember 16. 08:48
mozgolódik a woke nyíró de róbert lázított, meg is van a hatása. Simán letartóztatnák a csepűrágót!
Chekke-Faint
2024. szeptember 16. 08:15
Javaslom Trump-nak, ha elnök lesz hozzanak egy olyan törvényt, hogy amelyik párti elnököt lelövik megölik vagy eltüntetik, két cikluson át csak annak a pártjából lehet új elnök.
Chekke-Faint
2024. szeptember 16. 07:59
Kanalas Maris tehát mégsem vezet ...
chief Bromden
2024. szeptember 16. 07:26
Nem potyára uszítanak, a turbó agyúak bárhol kaphatók bármire. Itthon sem kellene hagyni megtorlás nélkül a tevékenységüket. Kezdhetnék akár itt is az uszító, hazudozó, félrevezető kommentelőkkel. Megint az ellenzék fej-fej melletti "sikeréről" hazudoznak a bérfelmérők, mint 2010 óta, majd jön a kétharmados vereségük. 26-ban nagyobb lesz a zakó, már most is lötyög rajtuk, csak nem mernek tükör elé állni. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!