Újabb tárgyalás: fontos megbeszélés volt Ukrajna és Magyarország között

2024. augusztus 29. 15:16

Megállapították, hogy a fő veszélyt továbbra is a csempészet és az illegális határátlépés jelenti a két ország számára.

2024. augusztus 29. 15:16
null

Szerdán munkamegbeszélést tartottak Ukrajna és Magyarország határőrségeinek megbízottjai Kárpátalján az ukrán állami határszolgálat szerint. Szerhij Dejnenko, az ukrán határőrszolgálat parancsnoka és Kuczik János Zoltán vezérőrnagy, a magyar országos rendőrfőkapitány rendészeti helyettese megvitatta a határon kialakult helyzetet, az együttműködés és a korábbi megállapodások végrehajtásának további lehetőségeit. 

Megállapították, hogy a fő veszélyt továbbra is a csempészet és az illegális határátlépés jelenti a két ország számára. 

Fő feladataikként az illegális tevékenységek elleni fellépést és az egységeik közötti együttműködés javítását jelölték ki. A felek hangsúlyozták az információcsere fontosságát a bűnözői csoportok felkutatása érdekében. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a határbiztonság megőrzése szempontjából továbbra is jelentős szereppel bír a közös járőrözés folytatása.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 29. 18:12
Ebben mi a magyar érdek? A jövedéki adó a cigarettán?
survivor
2024. augusztus 29. 16:43
Jön az olaj, v. nem ? Mert dec.31. után biztos nem...
fasisztakomcsi
2024. augusztus 29. 16:34
Az ukránok egyetlen szavát sem szabad elhinni, mert minden ígéretüket azonnal megszegik. Konklúzió? Nem kell velük tárgyalni semmiről, majd csak az oroszokkal a végső győzelem után.
olajfa-0
2024. augusztus 29. 16:21
Bp. V. kerületében a Markó és Honvéd u. sarkán egy hirdetőoszlop plakátján lévő ukrán - valószínűleg uszító - feliratról is tárgyaltak? Vajon azt a kedves menekültek követték el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!