Trump golyóálló üveg mögött: megtartotta az első kültéri beszédét a merényletkísérlet óta

2024. augusztus 22. 22:07

A helyszínen konténerekből húztak falakat, a tetőkön pedig mesterlövészek is voltak.

2024. augusztus 22. 22:07

Nyitókép: Peter Zay / AFP

Donald Trump egykori amerikai elnök és jelenlegi republikánus elnökjelölt golyóálló üveg mögül tartott nyilvános beszédet Észak-Karolinában – írja az APnews. Az extra védelem azért volt szükséges, mert ez volt az első kültéri nyilvános beszéde azóta, hogy július 13-án sikertelen merényletet hajtottak végre ellene a pennsylvaniai Butlerben.

Ezt is ajánljuk a témában

A portál tudósítása szerint a beszéd helyszínén – ami egy repüléstörténeti múzeum volt – konténerekből húztak falakat, a tetőkön pedig mesterlövészek voltak. A volt elnök a beszédében Joe Bident és a választásokon helyette induló Kamala Harrist kritizálta, többek között őket okolta az ukrán és a közel-keleti háború miatt is.

***

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. augusztus 23. 07:46
Ééés milyen igaza van, hogy őket vádolja a világ különböző pontjain kirobbantott jenki proxiháborúkkal. Lehetne, hogy a felelősség hangoztatásán túl egy pozitív kampányt indítson? Ne ígérgetésről szóljon, hanem egy irányváltásról kezdetben, a munkahelyteremtésről, a belső problémákra való összpontosításról, a termelő gazdaság visszaállításáról és a számonkérésről persze.
kastellorizo
2024. augusztus 23. 07:20
Micsoda jelkép: a demokrata párti kongresszuson ott a celebvilág, lelkesen tapsolják a tegnap még alkalmatlan hülyének tartott Kamala Harrist. Eközben Trump üvegfal mögött kénytelen kampányolni.
kastellorizo
2024. augusztus 23. 06:54
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2024. augusztus 22. 23:32 Látom tetszik a merénylet. Amúgy pedig sokat elárul napjaink Amerikájárol, hogy az ellenzék jelöltjének így kell kampányolnia.
Dominik
2024. augusztus 23. 06:51
Amúgy volt ez a hír, csak kimaradt a mandis hirek közül amikor nemrég egy titkosszolgálati tiszt Trump beszéde közben elment és megszoptatta a gyerekét... XD Ilyen körülmények közt akkor inkább legyen egy üvegfal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!