Rakétákkal lőtték a krími hidat az ukránok

2024. augusztus 16. 16:42

A hidat ATACMS rakétákkal támadták.

2024. augusztus 16. 16:42
Crimea bridge

Nyitókép: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

Az Orosz Föderáció védelmi minisztériuma arról számolt be, hogy augusztus 16-án éjszaka amerikai ATACMS rakétákkal támadták a Krími hidat – írja a Meduza.

„A légvédelmi eszközök ma visszaverték 12 amerikai gyártmányú ATACMS operatív-taktikai rakéta csoportos csapását a Krími hídra. Minden rakétát megsemmisítettünk”

 – áll az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának üzenetében, amelyet augusztus 16-án délután tettek közzé a tárca táviratcsatornáján.

Ezt is ajánljuk a témában

Korábban a minisztérium arról számolt be, hogy az orosz hadsereg a Krímben öt ukrán repülőgép típusú drónt lőtt le vagy fogott el éjszaka, és megsemmisített két pilóta nélküli hajót a Fekete-tengeren.

Meg nem erősített adatok szerint Kercs kikötőjét is találat érte, és a városban törmelék is hullott. A támadás során négy órára lezárták a krími hidat, a megfigyelő csatornák arról számoltak be, hogy nyolc rakétát lőttek le a híd közelében.

Az ukrán fegyveres erők nem kommentálták a történteket.

 

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzkeptiKUSS
2024. augusztus 16. 20:41
Ha 10 -12 rakétából egy sem találta el, akkor nagy a gebasz az ukránoknál, mert az oroszok megtalálták a módját, hogy megakadályozzák a célra vezetést. Nem gondolnám, hogy mindet úgy lőtték le.
atti64
2024. augusztus 16. 20:24
ADDIG SZARAKODNAK MÉG BEVETIK AZ ATOMOT UTANA MINDENKI DE MINDEKI MEHET A PICSÁBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EZT NEM ÉRTI MEG EGYIK PATKÁNY SE????????????????????????????????????????????????????,
lajajakab11
2024. augusztus 16. 19:35 Szerkesztve
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a törpe mű-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
5m007h 0p3ra70r
2024. augusztus 16. 19:17
» magyarok2026 2024. augusztus 16. 17:21 Már éppen ideje lenne megsemmisíteni a picsába azt a retkes hidat!« Aztán meg újra felépíteni hitelből. 🤣🤣🤣🤣🤣 #lipschylogikakimaxolva
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!