Németországban moziba vitték a szobatársát meggyilkoló skizofrén migránst, megszökött

2024. augusztus 09. 18:41

A menedékkérő 111 késszúrással ölte meg szobatársát, majd lefejezte.

2024. augusztus 09. 18:41
null

Fotó: Mursal Mohamed Seid 

Egy rendkívül veszélyes szomáliai migránst, aki korábban leszúrt és lefejezett egy embert, csütörtökön kiengedték a pszichiátriai osztályról, hogy kísérettel moziba menjen, ahonnan aztán megszökött – számolt be a Nius.de alapján az European Conservative. 

Mursal Mohamed Seid szomáliai menedékkérőt 2022-ben határozatlan idejű pszichiátriai tartózkodásra ítélték, miután egy hajléktalanszállón 111 késszúrással megölte szobatársát, majd lefejezte.

A deggendorfi regionális bíróság kimondta, a gyanúsított nem beszámítható, mert skizofrén, és nem világos, hogy képes-e felfogni a cselekedetei súlyát. Seid azt állította, hogy a szobatársában két démon lakozott, akiket meg kellett ölnie. 

Gondozói csütörtökön kiengedték a pszihiátriai osztályról egy mozilátogatásra. A férfi akkor szökött meg, amikor a mosdóba ment, és a környék átvizsgálása után 

nyolc órával később, öt kilométerrel arrébb találták meg és vették őrizetbe. 

Joachim Herrmann Bajorország belügyminisztere felháborodását fejezte ki a történtekkel kapcsolatban. „Részletes vizsgálatot fogok elrendelni annak kiderítésére, hogy a kerületi kórház miért engedte meg, hogy ez a rendkívül veszélyes férfi egyáltalán moziba menjen” – mondta a politikus a Bildnek. 

Németországban jelentősen megnövekedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma.  

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
john17
2024. augusztus 20. 13:04
Horgász a Pácban " c.filmben mennek moziba a bötönnösök , az a nagy külömbség az egy vigjáték volt.....
guszti-18
2024. augusztus 12. 11:24
Legközelebb vidámparkba vigyétek!
fater0921
2024. augusztus 12. 11:12
Aki hülyének születik, hülyén is hal meg. Nem a geci niggerre vonatkozik az állítás, hanem a buzi tetű germánra.
masikhozzaszolo
2024. augusztus 12. 07:29
Az eltérő kultúra abszolút nem ismerete. Egy muzulmán szent kötelessége irtani a gyaurt, ha ott van a fizikai valójában, ha nincs. Ha meg valaki ott van, és ő annak képzeli, akkor az már elég ok a saját törvénye, vallása szerint, hogy megölje, lefejezze. A lefejezés ősi szokás, még akár az angoloknál a vár, város négy fokára kitűzés, franciáknál is. Nem tudom a Kelettől vették át, vagy a Kelet vette át ezt a Fejezetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!