Műszaki hiba miatt korábban landolt Trump gépe a tervezettnél

2024. augusztus 10. 17:23

A „Trump Force One” néven ismert Boeing 757-200 Billingsben landolt, mintegy 240 kilométerre az eredeti célállomástól.

2024. augusztus 10. 17:23

Nyitókép: Natalie BEHRING / AFP

Augusztus 9-én, pénteken egy váratlan esemény miatt kellett módosítani Donald Trump kampánykörútját – írja a CBS news. A lap szerint a gép egy meg nem nevezett technikai probléma miatt kénytelen volt a montanai Billingsben landolni, ami mintegy 240 kilométerre található az eredeti célállomástól, Bozemantól. 

A billingsi repülőtér egy közleményt is kiadott az ügyben, a reptér szerint Trump gépe „incidens nélkül landolt”, majd Trump egy másik magángéppel elindult Bozemanba. A technikai probléma részleteit nem közölték.

***

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. augusztus 11. 07:38
Újabb próba ?
bagira002
2024. augusztus 11. 02:05
Ne tán Putyin a háborút megunná elege lenne a szomszédjában Amerika ott kellemetlenkedik borsot tör az orra alá úgy vetne véget hogy az ukrán területen idegen tanácsadókra tűzfészekre egy atomot pottyantana , nem az eura nem Amerikára . Amerika másik atommal válaszolna milyen okból nem Amerikát érné támadás , most se Amerika területén folyik az energia háború. Ebben a háborúban az eu - Amerika nem illik bele , megszállók .
bagira002
2024. augusztus 11. 01:27 Szerkesztve
Boeinget merénylő várta , Trump titokban átszállt nem várt gépre nem várt helyen leszállt nagy feltűnést elkerülték . Nem lehetetlen Kennedyt is akkor nyírták ki amikor békét akart köti az oroszokkal . Itt kiderül Amerikából szítják az ukrán-orosz háborút. Zelenszkij nem más mint a háború bűnösök helytartója nem a hazáját védi , eleve idegen fegyverekkel pénzel zsoldosokkal nem hazája érdekét képviseli . Szintén elmondható a brüsszeli eus vezérekről is , Z -vel eutól a gázt olajat lezáratják gázvezetéket felrobbantják , mi ez mint szabotázst követtek el az európai emberek ellen , ebben a németek keze benne . Német Schulz virágcserép fűtéssel gúnyolódott . Ukránoknál addig béke nem lesz még Amerika bent tartózkodik , háborút szítja Z. tanácsadója .
SzaboGeza
2024. augusztus 11. 00:25
A szerződéseket át "KELL" világítani!!!! Csak a megbízható lojálisak maradhatnak, a kuszák kukázódnak!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!