Kiderült: így hívta II. Erzsébet férje Meghan Markle-t a háta mögött

2024. augusztus 22. 16:40

Életrajzírója szerint Fülöp nem tudott szabadulni Meghan és a néhai windsori hercegné közötti hasonlóságok tényétől.

2024. augusztus 22. 16:40

Nyitókép: Raul ARBOLEDA / AFP

A néhai Fülöp hercegnek volt egy beceneve Sussex hercegnéjére, és a mögötte rejlő üzenet brutális volt – állítja egy királyi szakértőre hivatkozva a Mirror.

A 2021-ben elhunyt Fülöp herceg állítólag „óvatos” volt a Suits egykori színésznőjével, és összehasonlítást vont közte és Wallis Simpson, Edwards herceg felesége között. Mindkét nő amerikai volt és elvált, amikor beházasodtak a királyi családba. A kettőjük közötti hasonlóságot már korábban is kiemelték, de 

Fülöp állítólag kifejezetten rámutatott a hasonlóságra egy Meghanre aggatott becenévvel, bár ezt soha nem mondta ki előtte. 

Ingrid Seward királyi szakértő és életrajzíró azt mondta, hogy Fülöp „hasonlóságot” látott Meghan és Wallis Simpson, a néhai windsori hercegné között, és a két nőt összekötő becenévvel becézte.

A szakértő kifejtette: „Szerintem Fülöp herceg nagyon okos volt az emberekkel kapcsolatban, és nem mindig a rosszat látta meg bennük, hanem a jót próbálta meglátni bennük. Azt hiszem, egyszerűen nem tudott szabadulni a Meghan és Harry, valamint Edward és Mrs Simpson közötti hasonlóságok tényétől”. Hozzátette: „Annyira sok a hasonlóság, 

ezért is szokta őt Windsor hercegnőjének hívni, mármint nem a szemébe. Mi dow - DoW-nak [a Duchess of Windsor rövidítése] szoktuk hívni őt”.

Az Anyám és én című könyvében Seward azt írta, hogy a néhai herceg „óvatos” volt az egykori Suits-színésznővel, ahogy azt kifejtette: „Azon kevesek egyike, akik óvakodtak engedni (Meghan) bájosságának, Fülöp herceg volt. Attól a pillanattól kezdve, hogy felfedezte a lány nyilvánvaló hasonlóságát Wallisszal, DoW-ként emlegette őt”. Hozzátette, hogy Fülöp herceg „bomlasztónak” jelölte meg Meghant a királyi család számára, de felesége, a néhai II. Erzsébet királynő optimista volt, és „nagy reményeket” fűzött Meghanhoz.

***

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. augusztus 23. 00:30
Már azt hittem hogy kismajomnak hívta :)
Nimril
2024. augusztus 22. 22:49
Kurva anyátokért nem tudjátok kigyomlálni ezt a kibaszott picsát innen hónapok óta? Balfasz banda. Tényleg szánalom!
pipa89
2024. augusztus 22. 21:26
Egy jenki a brit királyi családban... Az öreg tudott valamit, mert bejött a megérzése. Egy jenki alapjában véve mindenütt bomlasztó, megosztó, annyira nincs köze a valósághoz.
robertdenyiro
2024. augusztus 22. 19:50
Ritka ocsmány egy halfeje van ennek a meghannak ráadásul az sem kizárható hogy ő hirdet sexykitty álnév alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!