Két és fél évvel az orosz agressziót követően a háború egyre beljebb kerül Oroszország belsejébe

2024. augusztus 14. 15:41

Stratégiai szempontból rendkívül kockázatos akció.

2024. augusztus 14. 15:41
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Mit kapunk végeredményben?

A II. világháború óta a legnagyobb külső betörést Oroszországba.

Az ukránok szerint 1000 km2 terület és 74 orosz település került ukrán kézre. Ebből biztosan legalább 4-500 km2-t lehet visszaigazolni.

Stratégiai szempontból rendkívül kockázatos akció. Katonai szempontból példás alapossággal előkészített és kivételezett művelet. A végeredményét és kifutását a következő hetekben / hónapokban fogjuk látni, most még korai bármit jósolni.

A fenti felvázolt kronológia ugyanakkor jól jelzi a különböző, korábban bejelentett vörösvonalak elmosódását, és a trendet, ahogy 2,5 évvel az orosz agressziót követően a háború egyre beljebb kerül Oroszország belsejébe.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. augusztus 18. 18:16
A remény hal meg utoljára, de végül az is meghal. Az ukriknál éppen most.
lajajakab11
2024. augusztus 18. 14:09
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
survivor
2024. augusztus 18. 13:17
Mondom: előbb - utóbb NUKE lesz, Picike, és 2db.
tintapaca
2024. augusztus 16. 16:59
Ez az Anton még az átlag óvodás szintjét sem üti meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!