Kampányrendezvényen támadtak rá a német pártvezérre (VIDEÓ)

2024. augusztus 30. 10:27

Szerencsére a biztonságiak azonnal közbeléptek.

2024. augusztus 30. 10:27

Fotó: Ronny HARTMANN / AFP

A Focus beszámolója szerint rózsaszín festékkel fújták le a német Sahra Wagenknecht Szövetség (BSW) vezetőjét egy kampánygyűlésen a kelet-németországi Türingia tartományban, ahol vasárnap tartanak választásokat.

Sahra Wagenknecht a kellő pillanatban félrelépett, így nem találták el a festékkel. A biztonságiak gyors közbelépése után a pártvezér visszatért a színpadra, ahol azt mondta:

Nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni! Meg fogjuk változtatni ezt az országot!

A Focus azt írja, a jelenlegi felmérések szerint Wagenknecht pártja – amely az Ukrajnának nyújtott katonai segélyek beszüntetése és a jóval szigorúbb bevándorláspolitika mellett áll ki – a harmadik legerősebb erővé válhat a türingiai tartományi választásokon.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendetlenember
2024. augusztus 30. 14:24
Akármennyire balos liberál, a normalitást célozzák benne.
ptrfarkas43
2024. augusztus 30. 13:43
Egyházi, munkáltatói, titkosszolgálati, fizikai, informatikai, politikai, jogi terrort bevet a normálisan gondolkodók a rezsim és ha ez nem elég ott vannak a szavazat számlálók.
Ehetős Odó
2024. augusztus 30. 13:41
Sárinak jók a reflexei, ügyesen félreugrott. Biztos hoz neki 1-2 %-ot ez az akció.
verkez
2024. augusztus 30. 13:29
Én azt hittem, ma már csak az öregek tudnak pogózni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!