Büdös lábak miatt kezdett lövöldözésbe egy férfi Iowában

2024. augusztus 18. 17:22

Mik nem következhetnek a higiénia hiányából?

2024. augusztus 18. 17:22
null

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay.

Emberölési kísérlet miatt vették őrizetbe Iowában a 48 éves David Carpentert a Guardian szerint. Az egész azzal kezdődött, hogy Carpenter apját a burlingtoni kórházba vitték vasárnap este, ahol azt mondta a kiérkező rendőröknek: fia arcon lőtte őt, miután többször leszidta a gyereket, amiért büdös a lába. 

Carpenter maga is megerősítette ezt a rendőröknek, a lábszagos beszólás után parázs vita alakult ki a két fél között. Ő maga azt állítja, apja fenyegetőzött először azzal, hogy le fogja őt lőni. Ekkor Carpenter bement a hálószobájába, ott fegyvert vett magához, mellyel visszatért a nappaliba, apjára célzott, majd állítása szerint véletlenül elsütötte a lőfegyvert. 

Carpenter ezután kihívta a rendőröket, akik őrizetbe vették, apját pedig kórházba vitték. Az emberölési kísérlet mellett gyermekveszélyeztetés miatt is felelnie kell a törvény előtt Carpenternek, a házban ugyanis két, 14 éven aluli gyermek is tartózkodott a lövöldözés során. 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeressZoltán
2024. augusztus 18. 20:54
Ezek után büdös komcsilipsizhek?
Mich99
2024. augusztus 18. 20:16
Nem is tudtam, hogy Hullaházi Ákos Iovába költözött... De a büdös zokniját magával vitte! Valami öreg buzihoz ('Papa') költözött, akinek nem tetszett a lábszaga...
rizotto
2024. augusztus 18. 19:42
A lyukas zoknit látva a képen azt hittem, új elnöke van a Világbanknak. Vagy Lófaszházi újabb kormánydöntő leleplezéssel jelentkezett Hetvenegypusztáról.
templar62
2024. augusztus 18. 19:14
Mr . Eszakosz ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!