Folytatódik a harc Elon Musk és az X-et bojkottáló cégek között

2024. augusztus 06. 19:05

Betelt a pohár a milliárdosnál.

2024. augusztus 06. 19:05

Nyitókép: IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Trösztellenes eljárást kezdeményez az X több olyan vállalat ellen is, amelyek hirdetési bojkottot hirdetettek a közösségi oldal ellen – ezt az X vezérigazgatója, Linda Yaccarino jelentette be.

Az eljárás célpontjai a Global Alliance for Responsible Media és annak négy kulcsfontosságú tagja, ezeket Yaccarino azonban nem nevezte meg konkrétan. A cégvezető szerint nem dönthet „emberek kis csoportja” afelett, hogy mely tartalmak lesznek monetizálva. Hozzátette, hogy az „ideák piacterének” korlátozása valós károkkal jár.

Ezt is ajánljuk a témában

Továbbá arról is beszélt, hogy az X felhasználók száma történelmi csúcson van, és az oldalon mindenki félelem nélkül kifejezheti a véleményét.

Az oldalon hirdető vállalatok és Elon Musk között azután robbant ki a konfliktus miután a milliárdos elkötelezte magát amellett, hogy nem fognak cenzúrát alkalmazni a közösségi oldalon.

Annak ellenére sem, hogy a felhasználók által megosztott tartalmak számos vállalat szerint „kifogásolhatók”.

***

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. augusztus 08. 09:26
Önmagukat leplezik le a woke barmok meg az őket használók. Addig semmi bajuk nem volt a “közösségi”oldalakkal “ amíg csak ballibsi propagandát és uszítást terjesztett.
Aerion
2024. augusztus 06. 23:56
Zsolakomarom 2024. augusztus 06. 19:44 Fico most mondta, hogy Kijevben talaltak ki... szoval Fico v. Kakadu hazudik, nem mintha nem lenne tokmind1, mert ha nem lesz benzin, vagy draga lesz felakasztjak a gecibe ugyis ezt a taknyot ----------- Valószínűleg téged előbb fognak felakasztani, mint Szijjártó Pétert. Te anyabaszó emberiségellenes moslékterrorista.
Pandaka pygmaea
2024. augusztus 06. 19:37
Hajrá Musk! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!