Fának ütközött Kim Dzsong-un (VIDEÓ)

2024. augusztus 02. 18:45

Az esetről készült videófelvételen több vágás is van, így nem egyértelmű, mennyire volt súlyos a karambol.

2024. augusztus 02. 18:45
North Korean Leader Kim Jong-un Arrives In Vietnam Ahead Of The U.S.-DPRK Summit

Nyitókép: Linh Pham/Getty Images

Kisebb balesetet szenvedett Kim Dzsong-un észak-koreai vezető, amikor nekiütközött egy fának egy motorcsónakkal. Az incidensről videófelvétel is készült – írta meg a Portfolio.

Észak-Koreában jelenleg áradások pusztítanak, különösen a Kínával határos régiókban, ahol mintegy 5000 család otthonát mosta el a víz. Az áradások eddig legalább 30 halálos áldozatot követeltek a hivatalos statisztikák szerint. Kim Dzsong-un személyesen látogatott el a térségbe, hogy felügyelje a mentési munkálatokat.

Látogatása során azonban váratlan esemény történt: 

a motorcsónak, amely Kim Dzsong-unt és Kim Dokhunt, Észak-Korea miniszterelnökét szállította, nekiütközött egy fenyőfának.

Az esetről készült videófelvételen több vágás is van, így nem egyértelmű, mennyire volt súlyos a karambol. Azonban úgy tűnik, hogy sem az észak-koreai vezető, sem a miniszterelnök nem szenvedett komolyabb sérülést, és a csónak folytatni tudta az útját.

A jelentről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2024. augusztus 10. 19:32
Na ez merényletkísérlet! Gondolom a hajóvezető pasast, a családját és a faluját már felkoncolták.
Autofocus
2024. augusztus 02. 22:46
Nem lennék a csávó helyében. A kis dagadt geci meg igazán belefulladhatott volna a mocsárba.
ügyvéd
2024. augusztus 02. 22:41
A vezetőnek már annyi az tuti....
5m007h 0p3ra70r
2024. augusztus 02. 22:24
» NeMá 2024. augusztus 02. 20:38 • Szerkesztve Ha jól látom árvíz van mindenki leszarja?« Az árvíz megoldódott. A csónakot vezető ürgét már el is ítélték. Merugye “az ürge a gát legnagyobb ellensége”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!