„Elvesztették a józan eszüket” – Zaharova nem fogta vissza magát, mikor Amerikáról kérdezték

2024. augusztus 30. 08:11

Az orosz külügyminisztérium szóvivője nem fogta vissza magát, mikor el kellett mondania, mit gondol arról, hogy már amerikai fegyverekkel is megtámadhatják őket.

2024. augusztus 30. 08:11
null

Nyitókép: NATALIA KOLESNIKOVA / POOL / AFP

Mint ismert, az Egyesült Államok hamarosan bejelentheti, hogy szabad kezet adnak Ukrajnának, hogy akár az amerikai fegyverekkel is megtámadják Oroszországot a kurszki bevonulás során. Csütörtökön Hollandia adott zöld jelzést Kijevnek, hogy a tőlük kapott F-16-os vadászgépekkel megtámadhatják Oroszországot. 

Marija Zaharova a RIA Novosztyinak elmondta, a Biden-adminisztráció kész újabb engedményeket tenni Zelenszkijnek, hogy akár mélységi támadást indíthassanak Oroszország ellen, a külügyi szóvivő szerint egyre dacosabb az amerikai eszkalációs kurzus. 

Elvesztették a józan eszüket, azt hiszik, hogy nekik mindent szabad”

– szögezte le az orosz politikus. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakegyittlako
2024. augusztus 31. 11:32
Ha elég lesz, ha putin berág, jönni fog az atom. Ezek a barmok nem látják?
kékFogúHarald
2024. augusztus 31. 10:52
Imádom a csajszit, még szép is > újra Szerelmes vagyok, de van egy bibi > 3. félévben meKbuktam oroszból
dr.ótos
2024. augusztus 31. 08:26
@Hobby024 .....Egyre közelebb az idő, hogy az oroszok atomot vessenek be.…. - Feltéve és nem megengedve- Senki se szólhatna semmit ,hisz az Orosz Föderáció CSAK kisérleti atomrobbantást hajtott végre Kurszki területen. A sajátján.......................Hirosima merre is található ? KIRÁLYSÁGOT !
baby-12
2024. augusztus 31. 01:37
" Marija Zaharova a RIA Novosztyinak elmondta, a Biden-adminisztráció kész újabb engedményeket adni..." Pedig felmérhetnék az eddigi engedélyeik HATÁSTALANSÁGAIT ! Az orosz - ukrán front hossza jelenleg :1000 - 1630 KM hosszú A kurszki betörés hossza jelenleg: 30 - 50 km hossú lehet, Nagyobb emberveszteség elkerülése érdekében be kell ásni magukat, vagyis csak a Kurszk területén tartózkodó ukránokból lesz hősi halott. Akkor mi értelme a frontot 1630 - 1650 km-re nyújtan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!