Korlátozás nélkül – megkapták az engedélyt az ukránok, már a nyugati vadászgépekkel is megtámadhatják Oroszországot

2024. augusztus 29. 13:45

Hollandia már 24 F-16-os repülőgépet bocsátott Ukrajna rendelkezésére.

2024. augusztus 29. 13:45
null

Nyitókép: Jerry Lampen / ANP / AFP

Ukrajna bevetheti a holland F-16-os vadászrepülőgépeket orosz területen – jelentette be a holland fegyveres erők parancsnoka csütörtökön, Onno Eichelsheim megjegyezte, nem szabtak Kijevnek semmilyen korlátozást ezek használatára és hatótávolságára vonatkozóan, annyit kértek, tartsák be a nemzetközi háborús szabályokat.

Hozzátette, hogy ezzel amerikai kollégái is egyetértenek. „Nekik másféle korlátozásaik vannak, de más fegyverrendszereket is szállítottak. (...) Egy oldalon állunk, és azt támogatjuk, hogy Ukrajna megnyerje a háborút. Úgy gondolom, minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy ez megtörténjen” – jelentette ki. 

Ezt is ajánljuk a témában

A németalföldi állam eddig 24 F-16-os vadászgépet adott át Ukrajnának, Eichelsheim megjegyezte, az, hogy Ukrajna orosz területeket támadott meg a közelmúltban, szerinte egyszerűen zseniális. 

Az ukrán erők nagy területet foglaltak el, új technikákkal, elég gyorsan. Ezzel dilemmát teremtettek Putyin számára”

 – fogalmazott. 

Az oroszországi kurszki régióban folytatott hadművelet augusztus 6-i kezdete óta az ukrán erők több mint száz települést vontak ellenőrzésük alá. Eichelsheim szerint most az a kérdés, hogy Ukrajna hogyan használja ki pozícióját Kurszkban. 

(MTI)

 

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakegyittlako
2024. augusztus 30. 13:02
Azt senki nem látja, hogy az USA páholyból nézné végig, hogy putin atomot szór le zseléékre? Otthon nevetnének, mert ez a cél. Ők lennének a nevető 3dik. Ez szimplán politika.
B_kanya
2024. augusztus 29. 22:15
Na, két F16-os a földön lőttek ki a ruszkik, aztán a "Moonfish" hívójelű pilótáért és gépéért egy "ukrán" Patriot üteg kéri az oroszoktól a fejpénzt :)))) Na, slave banderisztán, vérükből új hajtás sarjad, mikor a lányaik szép magyar gyereket szülnek. Még a balf444$$zjóska gecitolvajnak is juthat, amelyik most magyarok2026 néven nyalja zselé zongorázóját....
magyarok2026
2024. augusztus 29. 21:26
YESSS!!!
2024. augusztus 29. 21:18 Szerkesztve
lauderstenonis-2B_kanya 2024. augusztus 29. 21:15 "Miért kell folyamatosan hazudnod?" www.vadhajtasok.hu/2024/07/19/lelottek-azt-az-ukran-kepviselot-aki-a-kutyakhoz-hasonlitotta-a-magyarokat "A kutyákhoz hasonlította korábban a magyar kisebbséget 2018-ban egyik gondolatának hangot adva írta be a kárpátaljai magyarság köztudatába magát Irina Farion ukránnyelv-tudós, pedagógus, politikai és társadalmi aktivista. Egyik felszólalásán – amelyről videó is készült – „debilnek” nevezte az Ukrajnában élő magyar kisebbséget, és kutyákhoz hasonlította őket." Majd hazudsz valamit, ahogy szoktál, meg kussolsz az összefogdosásról. Milyen drogot tolsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!