Elképesztő ováció fogadta a Trump mellé álló Kennedy-t az elnökjelölt rendezvényén (Videó)

2024. augusztus 24. 23:11

„Amikor országot választasz párt helyett” – olvasható a videóban.

2024. augusztus 24. 23:11
null

Nyitókép: Képernyőkép

Ahogy arról beszámoltunk, Robert F. Kennedy Jr. független elnökjelölt kijelentette, hogy felfüggeszti választási kampányát és Donald Trumpot támogatja, ezzel potenciálisan erősítve a republikánus volt elnököt.

A hírekre reagálva Robert F. Kennedy Jr. testvére, Kerry Kennedy – és négy másik Kennedy – egy nyílt levelet tett közzé, melyben elhatárolódtak Robert döntésétől, amivel szerintük „elárulta azokat az értékeket, amelyeket apjuk és családjuk a legdrágábbnak tartott”.

Azonban Kennedy családjával ellentétben sokaknak tetszik a döntés, ugyanis a politikust elképesztő ováció fogadta a Trump rendezvényén, amikor a politikus az elnökjelölt mellé állt. Videó is készült az eseményről, amelyhez a következő szöveg van írva:

Amikor országot választasz párt helyett”

A videót itt megtekintheti

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Király Kávéház
2024. augusztus 25. 11:20
.....Szerencsére sehol egy Füves Domb nem volt a közelben ezúttal.... ...se Tankönyvraktár ...se Rendőrörs teteje :D
Ízisz
2024. augusztus 25. 10:07
Z. Azért a fotón Kennedy testbeszéde látványos... Nem nagyon akart kezetfogni Trumpal... A mosolya is inkább kényszeres vigyor... nem őszinte!!! Kilépett a demokratáktól, függetlenként meg nem ért el kellő sikereket... Többre vágyik... Amit meg is fog kapni... Igaz ez a fotó csak egy pillanat... De feltűnő... ❗
Kamcsatka5
2024. augusztus 25. 10:02
Szólt neki a Fuggerék szarosgyurija hogy ott a helyed vagy úgy jársz mint a bácsikád!
díszponty
2024. augusztus 25. 09:37
Inkább felnőtt JFK-hoz, aki pofon akarta rúgni a mélyállamot és államosítani akarta a FED-et
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!