Családja máris kiátkozná Robert F. Kennedy Jr.-t Trump támogatása miatt

2024. augusztus 23. 22:59

„Tipikus kommunista viselkedés: jó és tiszteletreméltó dolognak tartani, ha valaki elárulja a saját családtagjait az »ügyért«” – mutatott rá Eva Vlaardingerbroek.

2024. augusztus 23. 22:59

Nyitókép: Bastien INZAURRALDE / AFP

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, Robert F. Kennedy Jr. eddigi független jelölt – korábbi demokrata politikus – bejelentette, hogy felfüggeszti kampányát és több csatatérállamban is Donald Trumpot támogatja.

Ezt is ajánljuk a témában

A hírekre reagálva Robert F. Kennedy Jr. testvére, Kerry Kennedy – és négy másik Kennedy – egy nyílt levelet tett közzé, melyben elhatárolódtak Robert döntésétől, amivel szerintük „elárulta azokat az értékeket, amelyeket apjuk és családjuk a legdrágábbnak tartott”.

Nyílt levelükben ezt írták: „Egy olyan Amerikát akarunk, amely tele van reménnyel, és amelyet egy szebb jövő közös víziója köt össze, egy olyan jövő, amelyet az egyéni szabadság, a gazdasági ígéret és a nemzeti büszkeség határoz meg. Hiszünk Harrisben és Walzban. Bobby testvérünk döntése, hogy ma Trumpot támogatja, elárulja azokat az értékeket, amelyeket apánk és családunk a legdrágábbnak tart. Ez egy szomorú történet szomorú befejezése.”

A Kennedy reakcióját a holland politikai kommentátor, Eva Vlaardingerbroek sem hagyta szó nélkül. X-oldalán a Kennedy-levelet megosztva a következőket írta:

Tipikus kommunista viselkedés: jó és tiszteletreméltó dolognak tartani, ha valaki elárulja a saját családtagjait az »ügyért«”.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
steinamanger-2
2024. augusztus 27. 20:08
Valahogy a Lidl-ben is megbírkóznak a boltok klimatizálásával. Aldi is simán bírja locsolni a parkoló füvét is, hogy szép zöld, szemnek is vonzó legyen, pedig veszteségbe sodorta a különadó, és mocsok drága vízdíjat fizet, még így is. És természetesen bent is jó hűvös van, hogy jó vevőcsalogató legyen a boltban hűsölni, szinte ki se akarsz menni. Ez tudja a kapitalizmus, a magánszektor még ezer módon eltorzítva is, szétadóztatva, megnyomorítva is: működik. Mert a piac irányítja, a nyereségérdekeltség, egy gramm álami beavatkozás nem kell hozzá. Semennyi. Ha holnap megbukna a kormány, és nem lenne évekig, akkor is működne. Ott lenne a túrórudid a polcon, ahol szokott, ahogy mindig. Csak a mindenható, évek óta rendkívüli állapottal, rendeletekkel uralkodó, a piacot ezer módon eltorzító, kisgömböcként mindent befaló mekkmester államnak nem megy semmi, képtelen bármit működtetni, minden lerohad a kezén, se víz, se vasút, se műtét. A közlönygyárat éjjel, azt az egyet tudja.
steinamanger-2
2024. augusztus 27. 20:02 Szerkesztve
"A vasúttársaság mindezeken felül arra kéri utasait (...), hogy az állami hőségriasztás ideje alatt csak a legszükségesebb esetben induljanak útnak. (...) Sajnos a járműparkunk jelentős része még nem klímával, hanem ún. légjavítóberendezéssel felszerelt, ezek a korábbi készülékek azonban a 35 fokos, vagy azt meghaladó hőséggel már nem bírnak." Érdekes, a magáncégek nem szólítanak fel senkit, hogy az ügyfelek ne vegyék igénybe a szolgáltatásaikat azért, mert meleg van. Nem jön azzal a sörgyár vagy az üdítőitalgyártó, pláne nem a fagyigyártó, hogy ne igyál meg ne fagyizzál már annyit, mert túl meleg van, sőt, tapsikolnak megnövekedett keresletnek, növelik rá a kínálatot, ti. ebből élnek, hogy a vevőknek eladják azt, amit gyártanak. Valahogy a Lidl-ben is megbírkóznak a boltok klimatizálásával. Aldi is simán bírja locsolni a parkoló füvét is, hogy szép zöld, szemnek is vonzó legyen, pedig veszteségbe sodorta a különadó, és mocsok drága vízdíjat fizet, még így is.
steinamanger-2
2024. augusztus 27. 20:01
"Üdv az államszocializmusban 2024-ben: - állami vízművek felszólít, hogy ne fogyassz vizet, mert túl meleg van, ne locsolj (majd mikor locsoljanak az ügyfelek, szakadó esőben meg télen?) - állami kórházakban nincs műtét, mert "elromlott a klíma" - állami vasút felszólít, hogy ne vedd igénybe a szolgáltatásait, mert túl meleg van a vonaton "A vasúttársaság mindezeken felül arra kéri utasait (...), hogy az állami hőségriasztás ideje alatt csak a legszükségesebb esetben induljanak útnak. (...) Sajnos a járműparkunk jelentős része még nem klímával, hanem ún. légjavítóberendezéssel felszerelt, ezek a korábbi készülékek azonban a 35 fokos, vagy azt meghaladó hőséggel már nem bírnak." Érdekes, a magáncégek nem szólítanak fel senkit, hogy az ügyfelek ne vegyék igénybe a szolgáltatásaikat azért, mert meleg van."
zavulon
2024. augusztus 25. 23:20
Nem hisztizni kellene hanem elgondolkodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!