Anyaszült meztelenül is megtekinthető egy friss francia kiállítás, ám egy dolognak maradnia kell

2024. augusztus 29. 06:54

A kiállításon 600 fotó, film, magazin, festmény, szobor és egyéb műalkotás látható.

2024. augusztus 29. 06:54
null

Nyitókép: Christophe Simon/AFP

A franciaországi Mucem múzeum lehetővé teszi a látogatói számára, hogy meztelenül tekinthessék meg a legújabb kiállításukat, melynek témája a naturizmus – írja a The Guradian

A Naturista Paradicsomok című kiállításra havi egyszer, egyetlen estén lehet belépni ruha nélkül, ám van egy fontos kikötés; a cipőnek biztonsági okokból maradnia kell. 

A Francia Naturista Szövetséggel segítségével létrehozott kiállításon 600 fotó, film, magazin, festmény, szobor és egyéb műalkotás látható naturista közösségekből, valamint franciaországi és svájci köz- és magángyűjteményekből. 

Franciaország a naturisták körében a világ egyik vezető turisztikai célpontja. Ismét népszerű meztelennek lenni a természetben, ez ma már kéz a kézben jár az egészséges, vegetáriánus étrendre való törekvéssel, a természetes gyógymódokkal, a meditációval és a szabadban való jógázással” – közölte a múzeum. A kiállítás december elejéig tekinthető meg.

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 29. 12:54
Régen még kergették a csendőrök a naturistákat. www.youtube.com/watch?v=v2aiHHejg0Y&t=20s
Reszelő Aladár
2024. augusztus 29. 11:26
This is France!
nemecsek-3
2024. augusztus 29. 11:25 Szerkesztve
Ez a tehetségtelen nímandok elszabadulása. a kultúra, az értékkel bíró alkotások nullázása csak azért mert a tehetségtelennek is joga van mindenhez is, még a tehetséghez is, kivéve ha nem libsi Ahhoz, hogy az tömegtermelés értéktelent bóvliját értékesíteni lehessen ki kell irtani a valódi értéket az arra való fogékonysággal együtt. Egy ilyen kiállításból nem az az élmény marad meg, amit el fog mesélni a látogató a haveroknak, hogy milyen képeket látott, hanem, hogy pucéran illegette magát más pucér csajok között, meg löttyed banyák trottyos pasik között. Primitív!
VL60
2024. augusztus 29. 10:51
"cipőnek biztonsági okokból maradnia kell". Hát a lábszag miatt. Képzeld el a büdöslábú bemegy a tárlatra. Elrontja, elvonja a figyelmet az élvezettől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!