Ukrán katonai szakértő: Oroszországban már vadásznak Putyinra

2024. július 16. 21:35

„Oroszországon belül van nagyon sok olyan ellenerő, amely az agresszor ország területéről drónt indíthat” – véli Roman Szvitan.

2024. július 16. 21:35
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

Az ukrán média szerint újabb, ezúttal egy Pancir–SZ1 légvédelmi rendszert telepítettek Vlagyimir Putyin orosz elnök valdaji rezidenciájára. A légvédelmi eszköz erőssége állítólag a dróntámadások kivédéséhez is elegendő. 

Roman Szvitan katonai szakértő, repülésoktató, az Ukrán Fegyveres Erők tartalékos ezredese az ukrán 24-es csatornának azt mondta, hogy 

vannak olyan erők Oroszországon belül, amelyek Vlagyimir Putyinra vadásznak.”

„Putyinra számos szolgálat vadászik, különösen Oroszországon belül van nagyon sok olyan ellenerő, amely drónt indíthat” – tette hozzá a szakértő, aki szerint egy FPV-drónt Oroszország bármelyik piacán meg lehet kapni, és könnyedén kamikaze drónná lehet alakítani. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­k­­e­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­­n­­­c­­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Csigorin
2024. július 17. 08:35
persze, ugy hivjak oket hogy terroristsk kulturallam ilyesmit nem tamogat ennyire nyilt terrorista allam tan meg a talibok se voltak
connorj
2024. július 17. 06:00
OROSZORSZÁGNAK KÖZÖLNIE KELL, HOGY MELY ÁLLAMOKBAN MILYEN VÁROSOKAT ÉR ATOMCSAPÁS, AMENNYIBEN AZ OROSZ ELNŐK HAJA SZÁLA MEGGÖRBŰL. NEM JÁTSZUNK. EGYÉBKÉNT: KEDVES EURÓPAI NÉPEK! HÁBORÚZZATOK!!! karpathir.com/2024/07/11/az-ukran-kormany-ugy-dontott-hogy-a-katonai-mozgositas-hatalya-ala-nem-tartoznak-a-soros-birodalom-alkalmazottjai/
balbako_
2024. július 17. 04:17
De hiszen Putyin már régen meghalt? Vagy nem?....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!