Új riválisát sem kímélné: Trump vitára hívta Harrist

2024. július 25. 07:10

Donald Trump kifogásolta a vitának helyszínt adó ABC News elfogultságát, ennek ellenére elnökjelöltként kötelességének érzi a vitán való szereplést.

2024. július 25. 07:10
Donald Trump And J.D. Vance Hold First Joint Campaign Rally After The RNC

Nyitókép: Anna Moneymaker/Getty Images

Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke kedden elkötelezte magát, hogy vitázni fog Kamala Harris alelnökkel – és azt mondta, hogy „hajlandó” lenne többször is szembenézni vele, írta meg a Politico.

A következő vitának, amelyet szeptember 10-re terveznek, az ABC News lesz a házigazdája. Trump az elmúlt napokban az inkább konzervatív Fox News-t kérte volna fel a vita megtartására, az ABC-t egy „viccnek” nevezve. 

Azonban egy keddi sajtótájékoztató során Trump azt mondta, hogy Harris-szel attól függetlenül vitatkozna, hogy az ABC-n vagy a Foxon kerülne sor a vitára, és azt is elmondta, hogy „valójában hajlandó lenne több vitára is”.

Úgy gondolom, hogy ha az ember a demokrata vagy a republikánus elnökjelölt, akkor kötelessége vitázni” 

– mondta Trump, aki az ABC-t ugyan részrehajlónak tartja a demokraták javára, azonban ő ettől függetlenül el fog menni oda is. 

Trump és Biden még májusban két vitában állapodtak meg – úgy, hogy a június 27-i vitának a CNN, a másik, szeptember 10-i vitának pedig az ABC ad otthont. Biden katasztrofális teljesítménye a júniusi vitában végül a vezető demokratákat arra késztette, hogy hetekig tartó – és végül sikeres – kampányt indítsanak az elnök ellen, nyomást gyakorolva rá, hogy lépjen vissza a jelöltségtől.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­ ­a­ ­­­s­z­­­e­x­i­ ­p­­­u­­n­­c­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
attila001122
2024. július 25. 09:58
"Ne legyen igazam, de amilyen gyökerek az amcsik, egy zsák krumplit is inkább megválasztanak Trump helyett." 4 éve a zsák krumplihoz még azért kellettek a halottak szavazatai is... Most már azokkal is meglesz Trump.
karakter-2
2024. július 25. 09:41
"Fittyom 2024. július 25. 09:02 " --- Így van, Kamalának nagyon jó esélyei vannak. Amerikában a média anarchista zsidók kezében van, az emberek nagy része pedig gyülölködő elmezavart. Kamala támogatóinál a pénz nem számít, annyit nyomtatnak, amennyit akarnak, választási csalásban pedig profik. Ha Kamala megnyeri Obamakit és a fegyvergyártókat, nyerni fog. Nem is beszélve, hogy Trump kivégzése megmarad lehetőségként számukra.
Fittyom
2024. július 25. 09:02
Ne legyen igazam, de amilyen gyökerek az amcsik, egy zsák krumplit is inkább megválasztanak Trump helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!