Trump lányunokája is megszólalt a merénylet után (VIDEÓ)

2024. július 18. 17:48

„Számomra ő csak egy normális nagypapa. Sokkolt, amikor meghallottam, hogy rálőttek” – mondta el a republikánus gyűlésen Kai Trump.

2024. július 18. 17:48
Day 3 - Republican Party presidential nominating convention

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Donald Trump legidősebb unokája, a 17 éves Kai Trump politikai debütálását láthattuk szerdán este a Republikánus Nemzeti Konvención Milwaukee-ban – összegzi az USA Today News.

Számomra ő csak egy hétköznapi nagypapa”

– mondta a volt elnök unokája mosolyogva. „Édességet és üdítőt ad nekünk, amikor a szüleink nem látják. Mindig kíváncsi, hogy hogyan haladunk az iskolában” – folytatta.

Kai nagy rajongótáborral rendelkezik a közösségi médiában, és ugyancsak szenvedélyes golfozó. Nemrég nyert meg egy női klubbajnokságot, így közös szeretetük a golf iránt is összeköti őt a híres nagyapjával.

„Hétköznap is fel szokott hívni, hogy érdeklődjön a golfjátékom felől, és mindig mesél a sajátjáról” – mondta a 17 éves lány.

Ilyenkor emlékeztetnem kell, hogy én iskolában vagyok, és később visszahívom.”

Ezt is ajánljuk a témában

„Amikor együtt golfozunk, de nem az ő csapatában vagyok, próbál elbizonytalanítani, de meglepődik, amikor látja, hogy nem hagyom magam.” – mondta Kai a nagyapjáról.

Mindig emlékeztetnem kell, hogy én is egy Trump vagyok.”

Beszédében a legidősebb Trump unoka azt is kiemeli, hogy mennyire megijedt, amikor megtudta, hogy megpróbálták megölni a nagyapját.

„Sokkolt, amikor megtudtam, hogy meglőtték, és csak azt akartam tudni, hogy rendben van-e” – mondta. „Meghasad a szívem, hogy valaki ilyet megtehet egy másik emberrel. Sokan próbálják legyőzni a nagyapám, de ő mindig állva marad.”

Ezt is ajánljuk a témában

Mielőtt színpadra lépett volna, Kai Trump posztolt egy képet a nagyapjáról, ahogy az öklét feltartja, és ezt írta alá: 

Szeretünk, nagypapa. Soha ne hagyd abba a harcot!”

Kai Trump sok más volt elnöki családtag nyomdokaiba lépet. Hiszen a két legidősebb Trump fivér, Don Jr. és Eric gyakran kísérik apjukat a kampányúton, míg Eric felesége, Lara Trump, a Republikánus Nemzeti Bizottság elnöke.

A videó angol nyelven az alábbiakban nézhető meg:

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­k­e­­­l­­­d­ ­­a­­ ­s­­z­­e­x­­­i­­ ­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
connorj
2024. július 18. 19:57
m.youtube.com/watch?v=r6YkXWqsxIA&pp=ygUHTGFpYmFjaA%3D%3D
Bi Tang Tomee
2024. július 18. 19:37
Hát… szívesebben mennék Kai-val kampánykörútra, mind a nagyfaterjával
kata56
2024. július 18. 19:07
Bajos kislany. Szepek ebben a csaladban az emberek Delceg termetu, jokepu, rendezett kulseju fèfiak es szep nok. A jelek szerint az unokak is szepek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!