Testkamerás felvételen a Trump elleni merénylet elkövetője (videó)

2024. július 24. 17:40

Az amerikai kongresszus kérésére kiadott felvételen szerepel a húszéves Thomas Matthew Crooks holtteste.

2024. július 24. 17:40

Nyitókép: Képernyőfotó

Chuck Grassley republikánus szenátor közzétett egy testkamerás felvételt, amelyet a rendőrség különleges alakulatának egyik tagja készített – olvasható az RTL hasábjain. A videón látható az a tető, ahonnan egy 20 éves fiatal lövést adott le Donald Trumpra egy pennsylvaniai kampányrendezvényen. 

Az amerikai kongresszus kérésére kiadott felvételen szerepel az elkövető Thomas Matthew Crooks holtteste, akit a lövések után találtak meg.

A felvételen látható, ahogy rendőrök és egy öltönyös férfi – valószínűleg a Secret Service egyik ügynöke – beszélgetnek Crooks holtteste mellett. A beszélgetés során megerősítést nyer, hogy egy rendőrségi mesterlövész néhány perccel a Trumpot megsebesítő lövések előtt figyelmeztette az ügynököket egy gyanús személyre. Az ügynök elmondja a rendőröknek, hogy a tetőn fekvő holttest hasonlít a lövések előtt körbeküldött gyanús személyről készült fotókra.

A felvételt itt tekinthetik meg: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­k­­­e­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­x­­i­­ ­­p­­u­­­n­c­­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Tasi János
2024. július 26. 09:57
Nagyon jó, hogy betettétek főképnek az FBI kitűzős fószert! Én IS inkább rá gyanakszom! Bizonyított, hogy 3 fegyver tüzelt. egy profi automata leadott három lövést, majd a feltehetően crooks féle lassú sorozat, végül a biztonságiak Crooks életét kioltó lövése. Erre a bizonyíték itt látható: youtube.com/watch?v=LouUbMYb7Bc
Tboyka
2024. július 25. 16:22
Furcsa hogy egy mesterlövész úgy eltalálja a fejét a merénylőnek, hogy egyből meghal. Miért nem a két karját lőtte el, hogy ne tudjon lőni. Gondolom azért mert már előre el volt döntve, hogy "ha elvéted a lövéseket fiacskám és nem hal meg az, akinek kell, akkor te fogsz meghalni!" De csak azért, hogy ne tudjon utána beszélni, hogy ki volt a megbízó.
macskusz-4
2024. július 24. 23:10
Vajon az öltönyös szereti ha víz alatt tartva kell palacsintáznia?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!